Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Zablokowane automatyczne aktualizacje OTA
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="kdldz, post: 77227, member: 536"] Mały update, tajemnica rozwikłana, na polski rynek ford wydal TSB 22-2398. Niestety, nie mam dostepu i nie wiem konkretnie co jest w nim napisane, ale u mnie po tym TSB w ASO nie zaaktualizowali APIM (w amerykanskim TSB 22-2404 jest napisane, ze powinni to zrobic). \ Efekt byl taki ze po dwoch dniach auto znowu sie zepsulo - nie pokazywalo wersji i nie dalo sie wlaczyc OTA. Zakupilem FDRS i chcialem zaaktualizowac APIM lecz auto nie wykrywalo pendrive. Samemu sprobowalem wykonac procedure naprawy - sama procedura sie nie udala, ale za to "odblokowala" OTA i wersje, po czym jak tylko wlozylem pendrive to APIM zaaktualizowal sie do 1.7.1 Teraz powoli sie bawie i aktualizuje reszte. Nie mam licencji na tak dlugo zeby aktualizowac moduly tempomatu i kamer, ale postaram sie zrobic reszte :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Zablokowane automatyczne aktualizacje OTA