Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Zablokowany tylny bagażnik TM3
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Rafał_M, post: 178424, member: 3285"] Ja dzisiaj nagle doznałem prawdopodobnie podobnej usterki. Chciałem otworzyć klape bagaznika. Po kilnieciu na przycisk na klapie ( to samo na ekranie ), słychać prace rygla , mikro ruch klapy tak jakby chciała iść do góry i zaraz podwójna sygnalizację dźwiekową i koniec. System wyświetla że bagażnik nie jest zamknięty. Szarpanie za klape nic nie daje. Muszę zanurokwać do wnętrzna bagażnika od strony kabiny i pociagnąć od środka za cyngiel otwierania ręcznego. Wtedy rygiel klapy puszcza. Powstaje mikrouchył klapy , tzn. nie jest ona juz trzymana za rygiel.Ale ciężko przełamać opór trzymających siłowników. Wtedy wychodzę przez kabinę z bagażnika, podchodzę do klapy od zewnątrz i naciskam przycisk i siłowniki prawidłowo podnoszą klapę do zapamietanej pozycji u góry. Zamknięcie również odbywa sie prawidłowo do zaryglowania. Ale jak chce otworzyć to muszę powtórzyć procedurę wchodzenia do bagazżnika od wewnątrz. Wydaje mi się że to ewidentnie wina zamka bagażnika. Czyżby to jakaś powtarzająca się wada fabryczna ? Będę w poniedziałek zgłaszał. Ciekawe ile będę czekał na serwis. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Zablokowany tylny bagażnik TM3