Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Żaden normalny Polak już nie powinien kupować Tesli
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="umcus, post: 212532, member: 4543"] Mam wrażenie, że przeceniasz wagę informacji i nadal nadinterpretujesz. Z tym, że lepiej nie będzie, to ciężko się nie zgodzić. Problem w tym, że źle łączysz kropki. Fatalny stan FAA nie zaczął się od Trumpa i Muska. Ten stan rzeczy trwa od wielu lat i pokłosiem tego były dwie katastrofy Boeinga. Musk nie jest ani bezpośrednią ani nawet w najmniejszym stopniu pośrednią przyczyną ostatnich katastrof. Dlaczego? Bo kilka dni w takich organizacjach to jest nic. Kompletnie nic. FAA już od dawna jest parodią i można było o tym poczytać w Bloombergu długo przed 2020 r Nie wierzysz? Poczytaj raporty po katastrofach Boeinga, włos się na głowie jeży. Bo czy fatalny stan polskiej infrastruktury energetycznej czy sektora górnictwa to jest wina Tuska czy Kaczyńskiego? To jest mniej więcej ten sam poziom argumentów, a na to ja się nie godzę, bo wtedy czuję, że jestem traktowany jak idiota. Polityka to bagno. No ale proszę Cię, zachowajmy choć pozory obiektywizmu. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Żaden normalny Polak już nie powinien kupować Tesli