Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Zakup EV - historie auta - darmowe vs płatne
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Skasowane_na_zyczenie_2025-03-25, post: 180710"] No właśnie... Problem w tym że elektromobilnosc zachlysnela się budowaniem dwutonowych krążowników z przyspieszeniem 3 sekundy do setki. Takie auta nie dość że kosztują majątek to są nieekonomiczne, skomplikowane układami chłodzenia itp. Zobaczymy jak się historia świata potoczy ale na dziś [B]dla mnie [/B]BEV to małe auto miejskie do obskoczenia "prawie wszystkiego". A poza tym, niestety po COVID I wybuchu wojny obatelom się w dupach poprzewracało! Aut nowych i używanych jest na rynku do ze.rania i eldorado w postaci wzrostu cen aut używanych (nawet mój 15 letni i30 drożał w wycenach AC) się skonczy. A właściwie już się konczy. Rynek wróci do tego co było kiedyś tzn. dla nówek, po 3-4 latach utrata wartości 40-50 %. Nie będzie inaczej bo tak działał i będzie działał rynek. Ja kupiłem springa za 44 tys myślę że przepłaciłem o 4 tysiące. A może i 44 bo to wyrób samochodopodobny, ale jak znajdę fajną ofertę to puszczę go za 38-40 (albo i mniej) i kupię kolejną używkę. Ev3 które to te Twoje popierdółki? Są gdzieś linki? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Zakup EV - historie auta - darmowe vs płatne