Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Zakup kontrolowany juz dotyczy też elektryków
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Robsonics, post: 86107, member: 1427"] Time is money Zawsze doliczam dodatkowo ok. 15 minut właśnie na wypadek jakichś przeszkód po drodze. Stąd dołożenie pół godziny, bo przygody mogą być też podczas ładowania. Poza tym przyjąłem średnią V=120 z uwzględnieniem maks dopuszczalnej 140 na autostradzie Wolę przeznaczyć to np. na rekreację, a nie tracić na drodze. Poza tym nigdy nie będzie to 10 minut, bardziej 20 w tym konkretnym przypadku. Trzeba liczyć z pewną górką Zobaczymy... Z tym jesteśmy jakieś 30 lat spóźnieni i nie da się tego nadrobić w 10 lat Stwierdzam fakty. Albo Ty sam "zapier....sz" albo ktoś "za....ala" dla Ciebie. Żeby jednak doprowadzić do tego, by ktoś to robił dla Ciebie, sam musisz długo "zap....alać" dla kogoś. Nie zakładam, że będę mieszkał tak cały czas, ale nie wiem jaka będzie sytuacja za kilka lat. Ale przy obecnych cenach nieruchomości biorę pod uwagę, że może pozostać mi mieszkanie do remontu w starym budownictwie.. Ciekawe, podobne wrażenie mam odnośnie do użytkowników elektryków... Stwierdzam, że elektryki mi nie pasują, dostaję odpowiedź, że moje wymagania są za wysokie... To tak jakbym stwierdzał, że nie pasuje mi rower, bo wożę czasem większe gabaryty, więc szukam vana lub duże kombi, a dostaję odpowiedź "do rowera możesz dokupić przyczepkę lub bagażnik i czasem się pomęczyć, bo nie jeździsz tak codziennie" Sorry, ale tylko idiota się będzie oburzał stwierdzając, że ktoś chce z niego zrobić idiotę i stwierdzał, że oponent robi z siebie idiotę. Dla każdego innego to będzie po prostu swobodna wymiana zdań i prezentowanie swojego punktu wiedzenia. Bez oceniania oponenta. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Zakup kontrolowany juz dotyczy też elektryków