Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Zakup kontrolowany juz dotyczy też elektryków
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Rafalski, post: 86163, member: 1024"] Ze swojej strony dodam, że elektryk to naprawdę fajne auto. Myślisz, że my nie mieliśmy takich watpliwości? Pierwszy samochód z bakiem na 300-400km to trochę mało zwłaszcza do Chorwacji hehe xD ale to ile radości daje w codziennym użytkowaniu, wsiadasz rano i jedziesz. Robisz 100km po mieście (!) za okolo 10zł. W końcu zacząłem zwiedzać swoje okolice, na niedzielny spacer nie wybieram miejskiego parku tylko jakiś ładny las, bo nie szkoda mi na benę. Podoba mi się to, że w tym przypadku Tesli nie wymaga ode mnie żadnej uwagi - poczytaj sobie o docieraniu nowego silnika :D przecież to dramat - nie wiecej niz 2 tys obrotow i 3000km i olej a ktos inny nie no mozna 5tys obrotow ale unikaj jednostajnej pracy silnika no i 5 tys km olej. Kupujesz nowa furę z 300KM i co? przez 5 tys jezdzisz do 3tys obrotow? xD Jakieś dziwne szarpania, turbo dziury, miliony trybów, smród palonego oleju - maniera tych mechanikow co jedno naprawia drugie zepsuja (nie mowie o wszystkich). Uważam, że to była świetna decyzja - mimo, że tesla teraz sprzedaje to auto 25 tys taniej... dzieki tesla xD [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Zakup kontrolowany juz dotyczy też elektryków