Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Zakup z inventory - gorsze egzemplarze?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="AntoniFerdynand, post: 150084, member: 2775"] Wszystko zależy czy masz możliwość uzyskania dotacji. Jako osoba fizyczna przekraczasz próg 225 tys. zł brutto ale już prowadząc działalność - nawet przy 50% odliczeniu VAT kwota brutto skacze do 248 205 a przy 100% wykorzystaniu w firmie to bodajże 276 750 brutto. Karta Dużej Rodziny (oczywiście osoby fizyczne) jest poza limitem,. Warunkiem dotacji jest przebieg w chwili zakupu poniżej 50km. Z dotacji możesz uzyskać 18.750 i 27.000 zależnie od deklarowanego przebiegu i statusu kupującego i o ta kwotę zmniejsza Ci sie koszt zakupu niemniej na zwrot musisz troche poczekać - ja od listopada jeszcze nie otrzymałem. Co do jakości - w inventorach raczej nie pojawiają sie zwroty bo to tu inaczej działa. Odbierasz auto i masz 24 godziny na zgłoszenie niedoróbek które musza zostać usunięte i koniec kropka więc wykluczam, że ktoś skutecznie zwrócił auto które mu nie podpasowało (chociaż ciekawi mnie jak to się ma do 14-dniowych zwrotów konsumenckich kupionych on-line - te przepisy chyba mają zastosowanie). [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Highland Forum • Tesla 3 Highland
Zakup z inventory - gorsze egzemplarze?