krzyss
Pionier e-mobilności
A juz mialem cos napisac🤣🤣🤣 zwłaszcza jak faktycznie niezainteresowani transakcją uczestniczą w procesie negocjacji ceny.., 🤣🤣🤔
A juz mialem cos napisac🤣🤣🤣 zwłaszcza jak faktycznie niezainteresowani transakcją uczestniczą w procesie negocjacji ceny.., 🤣🤣🤔
Bo to jest strategia. Masz coś do sprzedania i "przypadkowo" dzwoni do Ciebie 10 chętnych i każdy mówi - aaaa, za drogo, widziałem taniej. No i zaczynasz zastanawiać się - a może faktycznie za drogo wystawiłem. Obniżasz cenę i wtedy dzwoni do Ciebie ten konkretny chętny i kupuje. A to że kupiec ma 10 kumpli "pomagaczy" to już nieważne🤣🤣🤣 zwłaszcza jak faktycznie niezainteresowani transakcją uczestniczą w procesie negocjacji ceny.., 🤣🤣🤔
Liczone z rabatami czy z cennika?Wrzucam kolegi obliczenia:
"Tak w sumie jak wyliczam aktualne ceny aut, to ta z pakietem premium kosztuje 188.900,
Tja... A pomyśl sobie, że tych 10 nie dzwoni. I nie dzwoni nawet ten jeden. Wtedy generator rabatów uruchamia się samoczynnie."przypadkowo" dzwoni do Ciebie 10 chętnych i każdy mówi - aaaa, za drogo,
Nie biorę głosu w dyskusji- ale fakt za tyle to bym sam kupił - bez faktury na osobę fizyczną więcej to ciezko z własnych środków wyłożyć za uzywany samochod- serce zwyczajnie boliTylko cena jak za nówkę sztukę.
Jak zjedzie do 100 tys to może ktoś się zainteresuje.
Ja bym dał więcejNie biorę głosu w dyskusji- ale fakt za tyle to bym sam kupił - bez faktury na osobę fizyczną więcej to ciezko z własnych środków wyłożyć za uzywany samochod- serce zwyczajnie boli
Tu już bliżej realnej ceny było.Kolega z pracy, 2 tygodnie temu kupił identyczną (kompletnie wyposażona , biała z pompą ciepła i przebiegiem 57k km) za 124,4k pln. Bezszkodowa.
Umowa KS.
Cena jest wypadkową podaży i popytu.Tu już bliżej realnej ceny było.
O niej piszę.Cena jest wypadkową podaży i popytu.