Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Zasady programu referencyjnego - zbieranie, wygasanie zgromadzonych punktów i darmowego ładowania
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 108747, member: 89"] Nie wiedziałem jak to działa i w końcu sprawdziłem, więc podsyłam skrót i link do całości: [LIST] [*]Klienci firmy Tesla mogą polecić maksymalnie 12 zamówień i 60 jazd próbnych w roku kalendarzowym, a zamówienie musi zostać złożone lub jazda próbna musi zostać zaplanowana przy użyciu łącza z poleceniem klienta (z wyjątkiem korzyści lojalnościowych). [*]Punkty tracą ważność po 12 miesiącach a mile w usłudze Supercharging — po 6 miesiącach od daty ich przyznania. [*]Jeśli zdobędziesz dodatkowe punkty, data wygaśnięcia wszystkich Twoich punktów zostanie przedłużona o 12 miesięcy od ostatniej daty przyznania punktów. Aby przedłużyć datę ważności wszystkich swoich punktów, data dostawy musi poprzedzać wcześniejszą datę wygaśnięcia punktów. [*]Jeśli wymienisz punkty na dodatkowe ładowanie Supercharging, data wygaśnięcia wszystkich Twoich mil zostanie przedłużona o 6 miesięcy, do maksymalnie 36 miesięcy. [/LIST] Szczególnie istotne wydają się ostatnie punkty, bo pozwalają naprawdę długo przeciągać wykorzystanie darmowego ładowania i punktów. Sam wykorzystałem punkty na 5000 km darmowego ładowania, a do tej pory zużyłem tylko 900 km, bo planowane wycieczki chyba się nie udadzą, więc na pewno przyda mi się przedłużenie. [[URL='https://www.tesla.com/pl_pl/support/refer-and-earn']źródło[/URL]] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
Zasady programu referencyjnego - zbieranie, wygasanie zgromadzonych punktów i darmowego ładowania