Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Zasięg przy 100%
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 245453, member: 274"] Raportuj po następnych 10k km. Co prawda mamy różną chemię, ale u mnie do 70k km miałem od 545 do 560km (loguję od 20k km), ale pomiędzy 70 a 80k zasięg przy 100% spadł na pysk i teraz przy 85k km już tylko 513 i spada. Niestety ja już odczuwam tą degradację gdyż często jeżdżę w te same trasy (Poznań, Sopot, Kraków, Suwałki, wszystko ok 300km+ przy 140km/h+ ) i widzę że zdecydowanie brakuje mi tych kilkudziesięciu km zasięgu. Cieszę się że stacji na tych trasach przybywa, bo jednak będę musiał się niedługo podładowywać by dojechać do celu. Ja już nie zmieniam na nic innego, czekam na M3 z 174kWh , kupiłbym też Junipera (wyciszenie) ale jak powiększą baterię żebym miał choć trochę więcej niż w M3LR [B]¯\_(ツ)_/¯[/B]. Może chinolce zrobią coś co się nadaje na trasy w rozsądnej cenie? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Zasięg przy 100%