Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Infrastruktura GreenWay, Orlen, Ionity, ...
Zmiana cennika GreenWay - 05.2024
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="PabloPN, post: 155033, member: 1492"] Napewno jest to krok wstecz dla użytkowników... wcześniej wystarczyło tylko wyszukać ładowarkę GW i znaliśmy koszt ładowania... teraz będzie trzeba sprawdzać dodatkowo cenę... trochę upierdliwe... akurat ja będę rezygnował z GW... w majówkę akurat miałem trasę 2x po 287 km i postanowiłem nie ładować sie na GW i poszukać innych ładowarek... zmotywowali mnie i jak mam już szukać ceny na GW to mogę poszukać czegoś tańszego... okazało się ze poza GW wcale takiej pustki nie ma... z GW tą samą trasę zamykałem w cenie 216zl... podczas mojówki omijając GW koszt to 125zl... różnica spora... od razu napisze że ładowarki na których się ładowałem miały 120kWh prędkości... czas podróży się więc nie zmienił a jedynie cena poszła w dół... wnioski wyciągają się same... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Infrastruktura GreenWay, Orlen, Ionity, ...
Zmiana cennika GreenWay - 05.2024