Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Infrastruktura GreenWay, Orlen, Ionity, ...
Zmiana cennika GreenWay - 05.2024
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="viallos, post: 160160, member: 531"] Ja często jeżdżę w okolice Stuttgartu z Warszawy 1300km ... ostatnio poleciałem i mimo że na lotnisko mam raptem 30min, przed odlotem 2h, potem lot jakies 2h i znowu z lotniska do centrum Stuttgartu jakies 30min, a potem jeszcze dalej blisko godzinkę to cała podróż zajęła mi 8 godzin door to door. Po drodze te kontrolę, targanie się z bagażami po dworcach itp. Było dużo drożej niż Tesla .. na miejscu jeszcze taksówki bo brak samochodu itp. Teselką na spokoju ogarniam w 12h za 1/3 ceny. Jedyny plus samolotu / pociągu to w czasie tych krótkich przerw można oko przymknąć.. ale jesteś tak zmęczony tym targaniem się z walizami że wręcz musisz. Nie powiem żebym był bardziej wypoczęty niż podróż samochodem. Oczywiście ładuje się jakies 6 do 7 razy .. żeby ładowania nie trwaly dluej niz 20min .. niektóre 10min i dalej. To jest klucz szybkiej podróży po Europie gdzie masz mnóstwo szybkich ładowarek. I oczywiście mix SuC plus Ionity. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Infrastruktura GreenWay, Orlen, Ionity, ...
Zmiana cennika GreenWay - 05.2024