Zmiany jak w e208? (bateria, przekladnia?)

solik

Pionier e-mobilności
Hej czy w aktualnym eC4 poczyniono takie same zmiany jak w e208 tj dodano troche pojemnosci do baterii i niby cos zmieniono w przekladni?

Na drugie mialo byc elektryczne Mini ale zamowienie zostalo anulowane, opcje wyposazenia uciete a cena wzrosla wiec przestalo mi sie to spinac. eC4 wspominam dobrze z 3 miesiecznego testu ale to byla jeszcze wersja bez tych malych "liftow"

JareG

Pionier e-mobilności
Na drugie mialo byc elektryczne Mini ale zamowienie zostalo anulowane, opcje wyposazenia uciete a cena wzrosla wiec przestalo mi sie to spinac.
:sick:
Zayebiste mamy czasy na kupowanie auta..

Pozdrawiam

JareG

Pionier e-mobilności
Ano, chcesz czujniki z przodu to musisz dodac pakiet premium za 20 tys :D
No mi bardziej chodzi o to, że zamawiasz, zaliczkujesz, czekasz a tu niespodzianka.. i mają w dudzie jakiekolwiek zobowiązania. A od ręki z tego co słychać niczego nie kupisz.

Pozdrawiam

p0li

Pionier e-mobilności
Hej czy w aktualnym eC4 poczyniono takie same zmiany jak w e208 tj dodano troche pojemnosci do baterii i niby cos zmieniono w przekladni?
model 2022 baterie ma taka sama ale zmienione przelozenie w przekladni glownej i przekonstruowana pompe ciepla - w rezultacie jest oszczedniejszy i ma dluzszy (podawany) zasieg o 25km

tu masz cos ponizej 150tzl

vwir

Pionier e-mobilności
Albo później dokładasz sobie sam za kilka stówek.
Dokładałeś przednie czujniki? Tak, żeby były normalnie zintegrowane z autem i same się aktywowały gdy trzeba, a nie trzeba było naciskać jakiegoś przycisku?