Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
KIA
Kia EV9 Forum • Kia EV9
Zużycie energii EV9
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="4AD, post: 238919, member: 1908"] Mam świadomość, że EV9 nie jest zbyt długo na rynku, serwisanci są jacy są, po prostu się uczą, są leniwi i w 70% przypadków to rzeźnicy, nie zaglądają do manuala producenta tylko robią coś na pałę... a jak coś rozwalą to dopiero drapią się po głowie, tym razem nie będę wierzył na słowo, tylko sam sprawdzę krok po kroku procedurę serwisową... wezmę do ręki przed odbiorem komputer serwisanta i sprawdzę komunikację (kody DTC) moduł po module, nawet jeśli to 81 rejestrów... i nie chcę słyszeć jeśli zamiast [0] - oznaczającego, że wszystko jest OK pojawi się [!]. Ostatnio dostali auto w pełni sprawne bo mieli sprawdzić zamki a wydali mi auto z 16 błędami i twierdzili, że wszystko jest ok bo w aplikacji KIA Connect tego nie zobaczysz... Na telefonie wszystko jest OK, tylko jadąc po drodze np. oślepiasz innych bo nie odcina długich jak nadjeżdza inny pojazd z przeciwka, nie działa ci Lidar i możesz kogoś stuknąć na światłach lub nie otworzy się poduszka w trakcie wypadku. Daję im ostatnią szansę, jak polegną to pójdę tam, gdzie się bardziej postarają. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
KIA
Kia EV9 Forum • Kia EV9
Zużycie energii EV9