Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Zużycie energii na trasie Model 3
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 35818, member: 89"] Rozumiem - myślałem, że ciągniesz temat, że można mieć podobnie, tylko, że "sporo taniej", a to już nie do końca prawda ;) do tego pytający ma już zamówiona TM3RWD i pyta w dziale "Tesla", więc ciężko się spodziewać, że ludzie mu będą doradzali inne auta ;) Zgadzam się, że są inne EV, powiedziałbym nawet więcej - są też inne inne niż grupa VW, bo Ty z kolei podsuwasz tylko ich auta ;) Taka moja (może trochę mocna) opinia: Akurat grupa VW mnie drażni, bo to zło wcielone - oszukują na emisjach, trują ludzi (już kilka afer związanych z emisjami), nie wspominając już o ich korzeniach z czasów wojny. Teraz nagle świetoszki, zielona rewolucja i w ogóle, jak już im się noga podwinęła, a fakt jest taki, że te wszystkie śmierdzące dizle w kraju o wieku 10+ zawdzięczamy właśnie im... mhmmm... jak to było "czysty dizel"? Jak ktoś pyta tu na forum jak włączyć obieg zamknięty albo zamontować lepszy filtr w aucie, to pewnie na wet o tym nie myśli ale może podziękować właśnie za to rodzinie Porshe i całej grupie VW. Dla mnie oni są do zaorania, więc jak widzę, że ktoś poleca auta z grupy VW, to od początku zakładam, że to jest jakaś forma oszustwa z ich strony i szukam dziury w całym - a zazwyczaj znajduję tak jak w tym przypadku. Ogólnie dotyczy to całej niemieckiej motoryzacji, bo dokumenty "dizelgate" i niedawne "adblueGate" pokazują ich zmowy VW + BMW + Merc... ale jakoś VW drażni mnie chyba najbardziej, choć BMW nie jest daleko w tyle. Ps. Super, że wybrałeś ID3, a nie golfa TDI, ale wolałbym, gdyby ludzie pozwolili im pocierpieć za te ich przewinienia, niż teraz ich nagradzali. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Zużycie energii na trasie Model 3