Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Zużycie energii w Mach-E
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="MTM, post: 47333, member: 1155"] Moja pierwsza trasa. Śląsk Wrocław Śląsk. Bez ładowania 374km. Mustang RWD/SR. U dealera wymieniłem opony na całoroczne crossclimaty 374km (2x181km+6km) Z czego 300km autostrada, reszta gminne drogi 50/70/90 Do Wrocławia na A4 cały czas autopilot 120km. Cała trasa 187km zjadła 46% baterii, super. Niestety z Wrocławia jest chyba pod górkę;)-pierwsze 60km też na 120 ale niepokojące prognozy wymusiły 110. Ostatnie 20km autostrady zrobiłem na 100km/h. Z domu Mustang wyjechał naładowany "pod korek":D na 100% Wróciłem na 2% Warunki były prawie idealne - temp ponad 30stopni i bez wiatru. Wynik lepszy niż mogłem się spodziewać. Jednak już bym tak nie jechał. Raczej max speed i krótkie ładowanie po drodze. Autko świetne, Wygodne. W mojej opinii jakość wykończenia na b wysokim poziomie. Siedzę wysoko, chyba nawet wyżej niż w mojej X4 Dobrze widzi znaki: czyta co widzi i podpiera się danymi z navi. Duża mapa googlowska plus minaturka na przednim ekranie świetna sprawa. Autopilot rewelacja. Żadnych fantomowych hamowań. Indukcyjna ładowarka tel do poprawki. Szkoda, że obecna cena zaporowa. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Zużycie energii w Mach-E