Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Zużycie energii w Mach-E
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Dawid1991, post: 63633, member: 1288"] Mogę tu zrobić mały update. Mam wersję GT i teraz jak w nocy jest ok.-2 do -5 a w dzień ok 0 na 85 % zasięg to tylko około 250km. Co prawda robię małe odległości więc sporo zjada nagrzanie się środka. Po drugie zawsze parę kilometrów doda mi się w podróży, czyli ta wartość wyżej to pesymistyczne założenie. Aplikacji oraz temu co pokazuje komputer pokładowy wogóle nie ufam. Przeliczając sobie ile % zostało dodane a ile KW to często wychodzi że bateria nie ma nawet 80kW a nie 91. Ze zużyciem jest to samo. Ok.27-28 kW/100km co i tak dawało by 320 km zasięgu a nie 270-280. Muszę kiedyś naładować do 100% i poprostu jechać gdzieś sobie dalej aby realnie zobaczyć ile przejadę. Trochę mało tego zasięgu. Ale mi to nie przeszkadza bo kręce się głównie w koło komina. I nie wiem czy mam rację ale wydaje mi się że mniej zjada prądu na Active a nie na whispper. A jak u was to wygląda? Może ktoś już rozpracował tą aplikację czy pokazuję dobrze i co z tym komputerem pokładow tym? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
FORD
Ford Mustang Mach-E Forum • Mach-E / 4 / X / 4X
Zużycie energii w Mach-E