Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Zużycie w nietypowych sytuacjach
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 17534, member: 89"] I w ten sposób spirala nienawiści się nakręca, bo niby nie może być atomu, więc musimy mieć wungiel, a ten wungiel jeszcze bardziej psuje środowisko, więc tym bardziej nie będzie się dało w przyszłości postawić atomu... Elektrownia atomowa powinna być w PL od zawsze i każdy rząd, które tematu nie dotykał jest winny tak samo. To jest najmniej szkodliwa dla środowiska forma generowania elektryczności poza odnawialnymi. Nawet jak coś pierd..nie, to i tak środowisko na tym tylko skorzysta, bo powstanie zona zakazana. Ja jestem za wszystkimi kończynami... Retencja to mniejszy problem niż obniżające się poziomy wód podziemnych - to tam powinny być zapasy, a to z ich jest coraz mniej. Do tego jak ktoś by o tym poważnie myślał, to w takim Maroko i Tunezji już dawno powinny być projekty na postawienie na pustyni olbrzymich farmy PV, które zasilą całą EU + do tego jakieś kable w nowych DC technologiach 800kV, magazyn energii na kilka dni i mamy sprawę załatwioną. Tam przecież słońce nie znika nigdy na dłużej niż 1 noc. Trzeba by tylko postawić jakąś państwową fabrykę PV w EU, która to wyprodukuje i nie odda 50% zysków jakiemuś magnatowi. Ehhh.... odechciewa się gadać im dłużej o tym myślę... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Zużycie w nietypowych sytuacjach