Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
NISSAN
Nissan Ariya Forum • Nissan Ariya 63/87 kWh
Zużycie w trasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Robur82, post: 91929, member: 1333"] Też startując z centralnej PL, wsiadamy 2.30-3.00 w auto robimy szybkie siku 5min max na orlenie, lub w Korbielowie na granicy pod drzewem i 7.30-8.00ma jestesmy na Chopoku, 500km- Elektrykiem nie do zrobienia Tak samo wsiadam rano 6ta w auto, jadę 320km przerwa Uniwar Gorzyczki leje do pełna sikam pije kawę, następna przerwa w At może McDonald 30min i finisz gdzieś w Aplach. Tam wieczorem wyciągam z Boxu 10 baniek 6l po wodzie primawera leje do pelna i do Gor`yczek starczy. Wiec robie kółko na paliwo w cenie netto, kosztuje mnie to 5min roboty i lekkie ryzyko kontroli. Ale nie dam AT zarobic na vacie i akcyzie. Vat mój, akcyza Morawieckiego. Elektrykiem nie do zrobienia. Ten sam temat latem, zdarzało się do Makarskiej dojechać w 14h z centrum pl 1450km. A jakbym miałbym elektrykiem ciągnąć motocykle na przyczepie w Alpy czy Bałkany i tankować co max 200km, czyli 20-30min postoju co 1.40h to bym chyba pier.... dostał( pod warunkiem że te ładowarki będą tak gęsto i w szczytowym okresie wyjazdów wolne). Dlatego elektryk będzie koło domu, ewentualnie luźny wyjazd w kraj z lekkim dotankowaniem 15min, jak mnie zmusi brak nalotu pod dotacje Mamy różne możliwości i wszystko ma swoje zastosowanie, różny styl życia. Jeden jadąc z centralnej PL do Chorwacji będzie ładował się po lidlach i jechał 2 dni, a II zrobi to w 12-13h sikając w butelke [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
NISSAN
Nissan Ariya Forum • Nissan Ariya 63/87 kWh
Zużycie w trasie