Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Zwolnienie z opłaty za autostrady w Czechach - instrukcja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="tygrysm, post: 109174, member: 2229"] Mi poszło pozytywnie za pierwszym razem z Teslą w ING Lease. Jako powiadamiający podajecie nazwę firmy dokładnie tak jak macie w umowie leasingowej (ważne!). Wybieracie, że reprezentujecie posiadacza i wybieracie osobę prawną. Wpisujecie dane ING Lease zgodnie z danymi jak macie w umowie leasingowej lub na fakturze, pamiętając że nawias w nazwie ma zostać. Załączacie: 1. podpisany formularz podpisem zaufanym (podpis profilem zaufanym wstawiony w miejscu gdzie trzeba podpisać na formularzu), 2. skan dowodu rejestracyjnego z zaznaczonym EE i adnotacją poza skanem, że pozycja chyba P.3 oznacza Fuel type, a EE fully electric. Ja dla bezpieczeństwa podpisałem profilem zaufanym, też tak by nie zasłaniał dowodu. Ja akurat wysłałem dowód tymczasowy i wystarczyło. 3. Dokument "Potwierdzenie upoważnienia do użytkowania samochodu" który dostaliście na maila z ING z automatu w mailu o tytule "upoważnienie do odbioru i używania", również podpisałem profilem zaufanym obok podpisu pracownika ING. Wszystko. Nie wysyłacie homologacji. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Zwolnienie z opłaty za autostrady w Czechach - instrukcja