Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Zwrot Renault Zoe 52kWh i co w zamian?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="hubert787, post: 26685, member: 230"] Ja osobiście objeździłem dosłownie wszystkie elektryki jakie są tylko dostępne obecnie na rynku samochodów nowych. Z wyjątkiem Tesli, bo w Krakowie nie ma jej salonu. Całą resztę od "maluszka" Fiata 500, do Taycana mam objeżdżone. Tak jak piszecie, żona pewnie by się może i przekonała do Soula. Sam nim jeżdżąc, jestem mocno optymistyczny co do tego. Ja jestem fanem samochodów, natomiast żona jest zupełnie obojętna :) Dla niej ważne jest, żeby był to elektryk (nie będę się rozwodził dlaczego), najbardziej bezpieczny jak to możliwe, nie za duży (bo do miasta bla bla) i nie przekraczający tych 130 000 zł. C4 przekroczy cenę o około 2000 zł i już to zdążyła "przełknąć" :P Jeśli mielibyśmy iść z ceną dalej w górę, to najpewniej żona by zaczęła kręcić nosem na mój zamówiony samochód na przyszły rok. A na to nie chcę pozwolić, więc nie mogę złamać naszych podstawowych założeń na samochód zastępczy za Zoe :D No mam nadzieję, że we wszystkich postach odpowiednio opisałem sytuacje i motywacje za decyzją, którą chyba właśnie dziś podjąłem, tj. zakupie e-C4. Jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc! Pozdrawiam i szczęśliwego NOWEGO ROKU :D [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Zwrot Renault Zoe 52kWh i co w zamian?