Najnowsze akcje

• Z
    Zwyczajny nick replied to the thread Ford Explorer wrażenia.
    Słowo klucz "RACZEJ" ... jeździłeś, albo chociaż stałeś obok? To auto jest bardzo kompaktowe, może na pierwszy rzut oka klockowate, ale...
    • 1000008551.jpg
  • G
    Szkody będą odpłatne co to znaczy? Każda rysa 1000 netto? No to może najlepiej brać najtańszą wersję bo po pierwsze trzeba dokupić...
  • eSUBA94
    eSUBA94 reacted to Zigi Hynes's post in the thread SuC Stryków with Like Like.
    Stryków to legenda. Jak kupowałem swoją pierwszą Tesle w 2017, ta legenda była najbardziej żywa. Jak widać dalej jest żywotna :)
  • eSUBA94
    eSUBA94 replied to the thread SuC Stryków.
    tylko weterani pamiętają że w 2014 roku zapowiadali że Stryków miał być otwarty do max 2 lat po otwarciu SuC Poznań CityPark
  • eSUBA94
    eSUBA94 reacted to danielm's post in the thread SuC Stryków with Like Like.
    ta lokalizacja byla wiele lat temu na mapie tesli jako planowana, jak poszła plota że jednak lućmierz to ludzie nie wierzyli ale...
  • eSUBA94
    eSUBA94 reacted to r00tku's post in the thread SuC Stryków with Like Like.
    Na mapie Superchargerów Tesla pojawił się nowy punkt w Strykowie ze statusem "W fazie rozwoju". Lokalizacja: Smolice k. Strykowa, ul...
  • eSUBA94
    eSUBA94 replied to the thread Pożary samochodów spalinowych.
    do tego aż 40 osób rannych przypominam że gdyby w Polsce jedna osoba się SKALECZYŁA odkładając wtyczkę CCS do SC V2/V3/V4 to była by...
  • churro
    churro reacted to qb4hkm's post in the thread Zakup mieszkania dla posiadaczy elektryka with Like Like.
    KONIECZNIE! Dodatkowo umożliwi to takie bajery jak własna kamerka na miejsce postojowe czy swoje wi-fi żeby mieć zasięg w garażu dla...
  • G
    giancardi reacted to galux20's post in the thread Ford Explorer - oferty / finansowanie with Like Like.
    Dzwonilem do arvala. Szkody przy zdawaniu auta będą odplatne dla uzytkownikow. Serwis odplatny Nie ma co liczyc na auto zastepcze. Nie...
  • E
    Euronymous reacted to ElementBN's post in the thread EV6 FL ceny with Like Like.
    Tak, mówił ze pierwsze egzemplarze dla dilerow będą w lipcu, a do zamówienia końcówka sierpnia i początek września. Ogólnie samochod...
  • eSUBA94
    eSUBA94 reacted to Ratt's post in the thread Pożary samochodów spalinowych with Like Like.
    My tu gadu gadu a we Włoszech...
  • eSUBA94
    eSUBA94 reacted to kubatar's post in the thread SuC Koszalin with Like Like.
    Ale myślę że wrzesień jest jak najbardziej realny
  • eSUBA94
    eSUBA94 replied to the thread SuC Koszalin.
    jednak przy hotelu
    • 1751655339037.png
  • nabrU
    nabrU replied to the thread Przewoźna lodówka do Tesli.
    Raczej 1999... https://www.evrepair.pl/pl/akcesoria/536--lodowka-turystyczna-samochodowa-do-tesla-model-3.html
  • eSUBA94
    eSUBA94 reacted to Rakiet's post in the thread SuC Koszalin with Like Like.
    No nie wiem czy grubo ponad rok, znalazłem takie zdjęcie sprzed roku i trafo brak