Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Pokaż najnowsze
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Najnowsze akcje
What's new
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze akcje
Z
zibizz1
replied to the thread
Historyczny moment w polskiej energetyce. OZE po raz pierwszy wyprzedziły węgiel
.
To, że OZE wyprzedziły źródła konwencjonalne w produkcji energii, pokazuje, że system energetyczny zaczyna działać inaczej niż...
5 Jul 2025
karol.kar
reacted to
nabrU's post
in the thread
Rozwój SuC w Polsce
with
Like
.
Od momentu nazwania mnie dupkiem ignoruję twoje posty. Niestety ty mimo to masz radochę dowalania się do kogoś za jego plecami. I...
5 Jul 2025
M
Młody
replied to the thread
Historyczny moment w polskiej energetyce. OZE po raz pierwszy wyprzedziły węgiel
.
Założę się że to wina prosumentów. Zamiast cały dzień w upale chłodzić domy klimą, to oni woleli oddawać prąd za grosze i odpalić...
5 Jul 2025
T
TMRexx
replied to the thread
Chciałem zrobić battery test, ale chyba coś nie pykło
.
Ludzie na reddicie angielskojęzycznym i na forach Tesli mówią, żeby nie robić tego testu jak nie ma potrzeby, bo BMS po zbadaniu...
5 Jul 2025
Z
zibizz1
reacted to
slaveq's post
in the thread
with
Like
.
W zimie też wieje, jakby nie lobby leśnych dziadów to byśmy mieli więcej wiatraków i na nic w zimie byśmy czekać nie musieli.
5 Jul 2025
M
marcinm9mm
reacted to
chess_m's post
in the thread
Pomoc w wyborze elektryka do 140 tys. zł z dotacją – jakie modele polecacie? Citroën e-C4, Peugeot e-208, BYD Atto 2?
with
Love
.
To fakt. Ten pierwszy było podany bez dotacji i można to traktować jako faktyczną okazję, nawet jesli to wersja 136 konna z mniejszą...
5 Jul 2025
J
jarqu
replied to the thread
BYD Dolphin Surf, test redakcji Elektrowozu
.
Gdzieś widziałem na anglojęzycznym forum że wersję 43kwh mają podgrzewanie a z małą baterią nie. Aczkolwiek nigdzie nie udało mi się...
5 Jul 2025
M
mattmd
replied to the thread
.
50 krotnie- brzmi bardzo groźnie- natomiast w cenach to jest 1600zl więc to wcale nie jest jakoś nieiwoasomo ile Ponadto było to...
5 Jul 2025
M
Młody
replied to the thread
.
No ale przez OZE ceny wzrosły x50 😉 https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/ceny-pradu-wystrzelily-st8542724
5 Jul 2025
S
StaryZłom
reacted to
umcus's post
in the thread
NaszEauto, nowy program dopłat do aut elektrycznych
with
Like
.
NFOŚiGW w osobie rzeczniczki znowu łże w żywe oczy zwalając winę na wnioskodawców. O tym, że przez wiele miesięcy nie wyszli z...
5 Jul 2025
marco_25
reacted to
Kszychu's post
in the thread
SuC Bytom
with
Like
.
Obstawiam że ważniejsza od planu jest okazja. Widocznie w Bytomiu była okazja na szybkie przyłącze
5 Jul 2025
A
adamusek
reacted to
Krk's post
in the thread
GreenWay - nowe HUBy dużej mocy
with
Like
.
ja kupiłem abonament GW bo mają dużo na MOPach i jestem zadowolony, dałem im po 5 gwiazdek w google maps na każdym MOPie którym się...
5 Jul 2025
marco_25
reacted to
Kszychu's post
in the thread
SuC Bytom
with
Like
.
A to źle? Myślałem że gęstsza sieć SuC jest na plus :D
5 Jul 2025
abes99
reacted to
Danyleaf's post
in the thread
Witam wszystkich
with
Like
.
Witajcie Od 4 miesięcy jestem posiadaczem Leafa z 2016 r , od tygodnia leafa z 2020, nie wspomniałem jeszcze ze juz 2 miesiące poruszam...
5 Jul 2025
eSUBA94
replied to the thread
Domykanie okien z poziomu apki - czy ta funkcja nie dziala w starszych S-kach?
.
z tego co kojarzę to czujnik oporu jest ciągle wymagany
5 Jul 2025
Pokaż najnowsze