Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Pokaż najnowsze
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Najnowsze akcje
What's new
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze akcje
S
Szaruś
reacted to
umcus's post
in the thread
NaszEauto, nowy program dopłat do aut elektrycznych
with
Like
.
To też prawda. Tylko powstaje pytania za 100 pkt: 1) czy nie można było stworzyć formularza, który można wypełnić bez doktoryzowania...
5 Jul 2025
B
bano92
replied to the thread
Dorodne buraki, czyli tak nie wypada
.
Czy kable na takich ładowarkach sięgają na tyle daleko, żeby dało się stanąć w poprzek i ładować? 😆
5 Jul 2025
B
bano92
reacted to
Lacrosse's post
in the thread
Byd -wizyta w salonie
with
Like
.
Gdyby nie dzisiejsza wizyta w BYD w Bonarce Kraków to mógłbym potwierdzić wszystko to co wyżej. Miesiąc temu dziewczyna gapiła się w...
5 Jul 2025
L
Lacrosse
replied to the thread
Byd -wizyta w salonie
.
Gdyby nie dzisiejsza wizyta w BYD w Bonarce Kraków to mógłbym potwierdzić wszystko to co wyżej. Miesiąc temu dziewczyna gapiła się w...
5 Jul 2025
Luigi
replied to the thread
[Tesla Model 3 HL LR] Drgania kierownicy przy ok. 120 km/h - czyżby masowy problem?
.
ja kupilem rok po wejsciu higlandera w zycie odebralem swojego 21 grudzien 2024 na brigstone i tez wibracje dwa razy wymieniali opony i...
5 Jul 2025
Krk
replied to the thread
Greenway roaming
.
Dobrze wiedzieć, moja trasa do Chorwacji :)
5 Jul 2025
T
TMRexx
replied to the thread
Chciałem zrobić battery test, ale chyba coś nie pykło
.
Tak, mnie też korci żeby wiedzieć, mimo że nie mam potrzeby. Ale szybka lektura reddita i Google mnie wyleczyła. Dlatego wszystko...
5 Jul 2025
W
wxwx78
reacted to
Sceptyczny entuzjasta's post
in the thread
Rozwój SuC w Polsce
with
Haha
.
Nacjonalizm forumowy, tego jeszcze nie było :ROFLMAO: Aż mi się takie coś przypomniało
5 Jul 2025
Luigi
replied to the thread
[Tesla Model 3 HL LR] Drgania kierownicy przy ok. 120 km/h - czyżby masowy problem?
.
właśnie czytam wasz wątek i ja odebrałem swój 21 grudzien 2024 samochód na Bridgestone i od samego początku powyżej 115-125 były...
5 Jul 2025
T
TMRexx
reacted to
Bronek's post
in the thread
Chciałem zrobić battery test, ale chyba coś nie pykło
with
Like
.
Powodem racjonalnym do testu może być ponadnormatywny lub nieakceptowalny spadek zasięgu na znanych trasach w podobnych warunkach ...
5 Jul 2025
Krk
replied to the thread
Rozwój SuC w Polsce
.
A propos kontaktu z kimś decyzyjnym z Tesli. Nie ma na to szans. Od pół roku walczę i jeżeli w ogóle ktoś odpisze to jest to robot...
5 Jul 2025
S
StaryZłom
reacted to
SokolEV's post
in the thread
with
Like
.
Gdyby tylko o to chodziło, że formularz jest nieczytelny i dochodzi do faktycznych błędów... Ja dostałem zwrotkę 3 razy tylko dlatego...
5 Jul 2025
H
hevvrajczyk
replied to the thread
.
Tak, jeżeli ktoś bez żadnych uprawnień rości sobie prawo do kontrolowania innych ludzi i chodzi po granicy w odblaskowej kamizelce z...
5 Jul 2025
I
Iktorn
reacted to
Slavekk_'s post
in the thread
Greenway roaming
with
Like
.
To nie jest roaming. To jest stacja partnerska, z literką P przy pinezce na mapie. Na takich nie obowiązuje ogólny cennik GW. Ceny...
5 Jul 2025
K
kraszan
replied to the thread
BYD Dolphin Surf, test redakcji Elektrowozu
.
Czy ktoś jest może w posiadaniu oferty na Surfa (Active, Boost) na leasing konsumencki na 24/25 miesięcy? Czy dalej jest pakiet...
5 Jul 2025
Pokaż najnowsze