Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Pokaż najnowsze
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Najnowsze akcje
What's new
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze akcje
J
jarqu
reacted to
Luigi's post
in the thread
[Tesla Model 3 HL LR] Drgania kierownicy przy ok. 120 km/h - czyżby masowy problem?
with
Wow
.
ja kupilem rok po wejsciu higlandera w zycie odebralem swojego 21 grudzien 2024 na brigstone i tez wibracje dwa razy wymieniali opony i...
5 Jul 2025
J
jarqu
reacted to
Luigi's post
in the thread
[Tesla Model 3 HL LR] Drgania kierownicy przy ok. 120 km/h - czyżby masowy problem?
with
Wow
.
drugi raz na servisie wymienili z drugi raz dwie opony i jedna felge jest ciszej ale kierownica wibruje nadal moze troche mniej ale sa...
5 Jul 2025
Wojtek Wawa
replied to the thread
Tesla Model 3 Highland LR RWD pod chmurką bez ładowania w domu
.
Powrót z Tatr, tu statystyki od ładowania do 90% w Bonarce, były też 3 postoje, w tym jeden dłuższy na obiad u rodziców (przy stanie...
5 Jul 2025
nabrU
replied to the thread
2025.20
.
Co prawda to raczej przyszłe wersje softu (2025.24 lub 2025.26) ale chyba warto wspomniec...
5 Jul 2025
Krk
reacted to
krzyss's post
in the thread
Planowanie Trasy Tesla SuC | PL - Chorwacja
with
Like
.
Jak by ktos szukal, to w Dubrovniku stacja AC elen 0,29€ 1kWh Ul. Andrije Hebranga 6 Dziala, strefa parkowania 3 koszt 1h 1,3€ i jakies...
5 Jul 2025
slaveq
replied to the thread
2 lata z e208 - podsumowanie
.
Łoooo to ja muszę też sprawdzić czy żona ma ciężką nogę :) //Edit 15,7 kWh/100
5 Jul 2025
eSUBA94
replied to the thread
no to mamy drugiego Riviana w PL :)
.
17 lipca wyładowany ze statku obecnie siedzi w agencji celnej, przedwczoraj robiłem przelew za przygotowanie do oclenia, może do piątku...
5 Jul 2025
Wojtek Wawa
reacted to
Luigi's post
in the thread
with
Wow
.
drugi raz na servisie wymienili z drugi raz dwie opony i jedna felge jest ciszej ale kierownica wibruje nadal moze troche mniej ale sa...
5 Jul 2025
Wojtek Wawa
reacted to
Luigi's post
in the thread
with
Wow
.
ja kupilem rok po wejsciu higlandera w zycie odebralem swojego 21 grudzien 2024 na brigstone i tez wibracje dwa razy wymieniali opony i...
5 Jul 2025
Wojtek Wawa
reacted to
Luigi's post
in the thread
with
Wow
.
właśnie czytam wasz wątek i ja odebrałem swój 21 grudzien 2024 samochód na Bridgestone i od samego początku powyżej 115-125 były...
5 Jul 2025
K
kris011
reacted to
kraszan's post
in the thread
BYD Dolphin Surf, test redakcji Elektrowozu
with
Like
.
Czy ktoś jest może w posiadaniu oferty na Surfa (Active, Boost) na leasing konsumencki na 24/25 miesięcy? Czy dalej jest pakiet...
5 Jul 2025
Luigi
replied to the thread
.
5 Jul 2025
T
tomaszs131
reacted to
nocomment's post
in the thread
Skoda Elroq
with
Like
.
Na początku tego filmidła są pomiary, podobno jakieś bulwy z przodu zmniejszają ten prześwit do 16 cm... W moim odczuciu jest wysoko...
5 Jul 2025
S
Szaruś
replied to the thread
Greenway roaming
.
A dlaczego rezygnować z ZSE Drive? Np. w abonamencie ZSE "Road Safe" za 29,90 EUR, gdzie w cenie abonamentu jest 100 kWh, to wychodzi...
5 Jul 2025
S
Szaruś
reacted to
SokolEV's post
in the thread
NaszEauto, nowy program dopłat do aut elektrycznych
with
Like
.
Gdyby tylko o to chodziło, że formularz jest nieczytelny i dochodzi do faktycznych błędów... Ja dostałem zwrotkę 3 razy tylko dlatego...
5 Jul 2025
Pokaż najnowsze