Czarny ekran przy otwarciu (telefonem)

Michał z Krakowa

Zadomawiam się
Przy otwieraniu samochodu telefonem (karty raczej nie używam) przy szybkim wsiadaniu zdarza mi się, że ekran się nie włącza (pozostaje czarny). Ratuje się tej sytuacji oczywiście resetem, ale to chyba nie jest normalna sytuacja?

Jan2

Zadomawiam się
Przy otwieraniu samochodu telefonem (karty raczej nie używam) przy szybkim wsiadaniu zdarza mi się, że ekran się nie włącza (pozostaje czarny). Ratuje się tej sytuacji oczywiście resetem, ale to chyba nie jest normalna sytuacja?
Musisz kupić łajfona od łapple
Wtedy problem zniknie

krzyss

Pionier e-mobilności
Bywa raz na 3 miesiace ?
Jesli czesciej to cos jest nie tak.

Michal

Moderator
U mnie chyba nigdy się tak nie zdarzyło dłużej niż przez 2-3 sekundy i samo przechodziło.

Maruda

Zadomawiam się
Problem w tym że to iPhone.
Miałem tak wczoraj pierwszy raz, ale w TM3, mam iphona... (ekran czarny ale radio grało tylko pinu nie mogłem wbić...) może to jakiś pierd po najnowszej aktualizacji bo po niej w sobotę nie chciał mi rano "odpalić" z telefonu, z aplikacji mogłem go otworzyć ale aby ruszyć chciał kartę... po restarcie telefonu problem zniknął.

Michal

Moderator
Zgłaszajcie w aplikacji. Jak dostaną informację, to poprawia updatem.

Last edited: