elektryk splonal w garazu i od pol roku czeka na odszkodowanie

mALEK

Pionier e-mobilności

rece opadaja...ubezpieczyciel i jego "rzeczoznawca", BOS. czy wszystko juz trzeba zalatwiac przez adwokata? brak kompetencji przeraza na kazdym kroku.

danielm

Pionier e-mobilności

rece opadaja...ubezpieczyciel i jego "rzeczoznawca", BOS. czy wszystko juz trzeba zalatwiac przez adwokata? brak kompetencji przeraza na kazdym kroku.
w wakacje 2021 i 2022 miałem dwa "wypadki", zdarzenia drogowe czy jak to nazwać. obie sprawy naprawiane bezgotówkowo przez autoryzowane warsztaty z OC sprawcy, obie sprawy toczyły się bez mojego udziału gdzie warsztat dogaduje kosztorys przed rozpoczęciem naprawy z ubezpieczycielem i rozpoczyna naprawę dopiero jak wszystko jest dogadane i obie sprawy trafiły do sądu bo ubezpieczyciel zapłacił dokładnie 30% ustalonej wcześniej kwoty. naprawa z 2021 w sądzie będzie ... w październiku 2023 czyli po 2 latach

Michal

Moderator
ruszam w góry 10 lipca, trzeba nowe bodyshopy przetestować :)
Napisz gdzie jedziesz konkretnie, żebyśmy wiedzieli jakie trasy omijać ;)

Michal

Moderator
Dzięki, skoro taki objazd, to zaczynam szukać lotu na Hawaje albo popłynę gdzieś w rejs, cobyś mnie nie stuknął po drodze :D

danielm

Pionier e-mobilności
Dzięki, skoro taki objazd, to zaczynam szukać lotu na Hawaje albo popłynę gdzieś w rejs, cobyś mnie nie stuknął po drodze :D
ja z bydgoszczu, znajomi którzy wywołują moje wypadku z pod poznania stąd takie objazdówki :) pozatym jeszcze nie wiemy czy jedziemy przez łódź czy przez wrocław :)

radioaktywny

Pionier e-mobilności
Na szczęście IPN zaczyna lustrować urzędników służby cywilnej pod kątem współpracy z UB i SB. Adwokaci nie będą potrzebni, sytuacja polepszy się w krótkim czasie.