My czekamy na TEN telefon albo chociaż smsa, zamówiona 21.06. Chciałabym wiedzieć, jakie są teraz mniej więcej terminy oczekiwania, a jak na złość nikt się nie udziela w wątku.W poprzednim kwartale kupowali early adopterzy, którzy od dłuższego czasu się tym interesowali, ale w końcu cena wróciła na ziemię.
Teraz kupują już ludzie którzy dowiedzieli się, że w cenie spalinówki mogą już mieć elektryka, na forum pewnie się objawią jak będą mieć jakieś pytania.
Jak zamówiona z inventory, to dziwne, jak normalnie, to pewno na początku następnego kwartału ktoś się odezwie.My czekamy na TEN telefon albo chociaż smsa, zamówiona 21.06. Chciałabym wiedzieć, jakie są teraz mniej więcej terminy oczekiwania, a jak na złość nikt się nie udziela w wątku.
Zamówiona normalnie. Chcieliśmy nowy, a z tego co patrzyłam z inventory są tylko używane dostępne.Jak zamówiona z inventory, to dziwne, jak normalnie, to pewno na początku następnego kwartału ktoś się odezwie.
Looknąłem, inventory prawie puste, ale są 2 szt LR RWD z rabatem, demówki, i biały performance. Jak zamawiałeś normalnie, i jakby Ci coś spasowało to chyba można zamienić na egzemplarz z inventory, bo jest z bezpłatnym ( czasowo ) ładowaniem.
Nie tylko używane, to co widzisz, zależy od filtrów po lewej. Tak jak wczoraj pisałem - były nówki i używki. Warto tam zaglądać.Zamówiona normalnie. Chcieliśmy nowy, a z tego co patrzyłam z inventory są tylko używane dostępne.
Generalnie na inventory to raczej dostępne są nówki.Zamówiona normalnie. Chcieliśmy nowy, a z tego co patrzyłam z inventory są tylko używane dostępne.
Trudno, umowa leasingu już podpisana. Znając moje szczęście, jakbyśmy teraz zaczęli kombinować ze zmianami to by wyszło dłużej niż czekanie na tę już zamówionąNie tylko używane, to co widzisz, zależy od filtrów po lewej. Tak jak wczoraj pisałem - były nówki i używki. Warto tam zaglądać.
Patrzyłem teraz - nadal są nówki i używki.
https://www.tesla.com/pl_PL/inventory/new/m3?arrangeby=plh&zip=40-000&range=0
informuj jak idzie z terminamiMy czekamy na TEN telefon albo chociaż smsa, zamówiona 21.06. Chciałabym wiedzieć, jakie są teraz mniej więcej terminy oczekiwania, a jak na złość nikt się nie udziela w wątku.