Tak są na fotce przecież założone. Nie liczyłem nawet, że będą "oryginalne", w końcu ebay to nie sklep Tesla.Tylko, że z opisu wynika STYLe. Czyli nie oryginalne Tesla. Przyszły Ci już ?
Tak są na fotce przecież założone. Nie liczyłem nawet, że będą "oryginalne", w końcu ebay to nie sklep Tesla.Tylko, że z opisu wynika STYLe. Czyli nie oryginalne Tesla. Przyszły Ci już ?
Jak z jakością ? Fajne?Tak są na fotce przecież założone. Nie liczyłem nawet, że będą "oryginalne", w końcu ebay to nie sklep Tesla.
Tak, jakość super. jedyne co to na dekielek plastikowy trzeba naklejać metalowe kapsle ze znaczkiem Tesla (były w jednym z pudełek)Jak z jakością ? Fajne?
U mnie to samo, na początku chciałem wywalić ale teraz wcale mi nie przeszkadzaA ja jej używam tzn. tej półki. Złożyłem ja na 1/3 i jest pomocna. Na razie nie likwiduje, a na początku miałem taki zamiar. Na chwilę obecną wyleczyłem się również z zakupu rolety.
Czemu do niczego? Niemiecką można przesuwać w 3 poziomach i po trochu odsłaniać bagażnik, więc co ona jeszcze powinna „potrafić”?Chińskie są super, niemiecki do niczego :/
A jaka jest różnica pomiędzy Chińską a Niemiecką?Chińskie są super, niemiecki do niczego :/