2023.20

Pabloss

Posiadacz elektryka
Ja również na razie nie zauważyłem aby Teslowskie mapy źle działały (to nie znaczy że są perfekcyjne). Gdy jeździłem Mazdą CX-5 aktualizacja była przez komputer na kartę karty którą wyciągało się ze slotu auta. Po wgraniu nowych map z powrotem kartę do auta i jazda. Aktualizacje były co kwartał. Po wygaśnięciu darmowych aktualizacji postanowiłem dokupić Apple CarPlay.

sd tosia

Posiadacz elektryka
Ja też. Moja TM3 nie miała aktualizacji map jeszcze więc nie wiem czy to idzie w ramach update'u firmware czy osobno.
Ja dostałem już mapy 2023, za to czekam na 2023.20.4.1 i ani drgnie. Od kilku dni auto nie sprawdza nawet czy jest update.1688650544050.png

piotrazz

Posiadacz elektryka
Ja dostałem już mapy 2023, za to czekam na 2023.20.4.1 i ani drgnie. Od kilku dni auto nie sprawdza nawet czy jest update.
U mnie też nie sprawdza... Wygląda na to, że "It's not a bug, it's a feature"

6a8

Posiadacz elektryka
Po restarcie ekranu sprawdza dostępność aktualizacji.
Chyba nie tylko, kilka razy miałem że po zajrzeniu w oprogramowanie sprawdził i znalazł.

Maruda

Zadomawiam się
Ja to dostałem po restarcie jak mi ekran rano nie odpalił... i chyba pomogło... inna sprawa że chyba lepiej zaczął pokazywać otoczenie przy parkowaniu i odległość przód tył... nawet z linijką sprawdzałem i dokładność +/- 2 cm... albo to był dzień gdzie tesla powinna totka puścić tylko jej aplikację wysypało... Ale najbardziej to te mapy bym chciał dostać bo ostatnio to mnie nerwica brała jak dróg dostępnych od pół roku nie widziała i prowadziła objazdami przez "niewidzialny" plac budowy :ROFLMAO:

Bronek

Pionier e-mobilności
Dzisiaj pod Darłowem wjechalem w las z 5km do zamkniętego szlabanu na torach, dzięki Tesli. Nic nie zapowiadało takich akcji, asfalcik i domki na początku, potem płyty Jumbo, nawet ok, a zawieszenie Xsa jest fajne i zonk...500 tylem, nawrót i powrót..

poochaty

Posiadacz elektryka
i jeszcze dziś wygląda, że jeszcze jedna popraweczka wpadnie 2023.20..8