Głosowanie na lokalizację SuC

Pepek

Posiadacz elektryka
Ja w kwietniu odbierałem LR z 98%, poprosiłem w mailu o to ;)
Wtedy jeszcze tak robili (zwłaszcza, że to był początek kwartału). Teraz już nawet oficjalnie informowali na swoich stronach swego czasu, że baterie w autach będą wydawane ze stanem 30-40% i w związku z tym na dzień dobry dodają do konta darmowe 300km doładowania na superchargerach.

Sceptyczny entuzjasta

Posiadacz elektryka
Prace w Bonarce w Krakowie ruszyły. Strasznie się spieszyłem więc nie było kiedy zrobić zdjęć, ale teren odgrodzony jest płotem i działa firma od przyłączy, Gridnet o ile dobrze zapamiętałem. Jak wracałem do samochodu to już dwa kolejne w kolejce czekały, środek dnia i full obłożenie więc oby jak najszybciej skończyli.

storm

Nowy na Forum
W Katowicach na Murckowskiej od jakiegoś czasu coś się "buduje" na parkingu.. Po doniesieniach nt. rozbudowy SuC w Bonarce liczyłem, że może obecne 4 stanowiska SuC też są rozbudowywane. Podeszłem doczytać i stawiają stację tankowania wodoru.

Michal

Moderator
🤦‍♂️

W Katowicach na Murckowskiej od jakiegoś czasu coś się "buduje" na parkingu.. Po doniesieniach nt. rozbudowy SuC w Bonarce liczyłem, że może obecne 4 stanowiska SuC też są rozbudowywane. Podeszłem doczytać i stawiają stację tankowania wodoru.
Niby ciężki transport też się gdzieś musi tankować ale no… z perspektywy praktycznej popieram przedmówcę, że facepalm.

sd tosia

Posiadacz elektryka

daniel

Señor Meme Officer

marco_25

Pionier e-mobilności
Najlepsze informacje to na forum ;-) Przywieźli ogrodzenie placu budowy, dzieje się:
View attachment 12192
Zachęciłeś mnie ;) i dodaję parę aktualnych fotek z placu budowy. Przy tym tempie to start w tym roku jak najbardziej możliwy.

Attachments

• IMG_7795.jpeg
    IMG_7795.jpeg
    3,4 MB · Liczba wyświetleń: 45
  • IMG_7796.jpeg
    IMG_7796.jpeg
    3,6 MB · Liczba wyświetleń: 48
  • IMG_7797.jpeg
    IMG_7797.jpeg
    3,5 MB · Liczba wyświetleń: 47
  • IMG_7798.jpeg
    IMG_7798.jpeg