Wtedy jeszcze tak robili (zwłaszcza, że to był początek kwartału). Teraz już nawet oficjalnie informowali na swoich stronach swego czasu, że baterie w autach będą wydawane ze stanem 30-40% i w związku z tym na dzień dobry dodają do konta darmowe 300km doładowania na superchargerach.Ja w kwietniu odbierałem LR z 98%, poprosiłem w mailu o to![]()
Niby ciężki transport też się gdzieś musi tankować ale no… z perspektywy praktycznej popieram przedmówcę, że facepalm.W Katowicach na Murckowskiej od jakiegoś czasu coś się "buduje" na parkingu.. Po doniesieniach nt. rozbudowy SuC w Bonarce liczyłem, że może obecne 4 stanowiska SuC też są rozbudowywane. Podeszłem doczytać i stawiają stację tankowania wodoru.
Wow, impreza o której nie można znaleźć nic w internecie. Chyba trzeba podlizać się Elonowi i wysłać info do epoznan. Może mi w końcu ten samochód naprawi.https://www.tesla.com/pl_pl/event/electric-summer-garden-business-park
Może z okazji dziesięciolecia ogłoszą jakieś fajne wieści odnośnie polskich superchargerów.
Niech ktoś z Poznania lub okolic tam się wkręci![]()
Zachęciłeś mnieNajlepsze informacje to na forum ;-) Przywieźli ogrodzenie placu budowy, dzieje się:
View attachment 12192