Głosowanie na lokalizację SuC

piotrazz

Fachowiec
Chyba kolejna edycja głosowania jest dostępna (poprawdźcie jeśli się mylę). Warto zagłosować (Gdańsk )

Pleśniak

Zadomawiam się
Warto czy nie - Gdańsk tyle razy już przesuwali termin... Jak wygra to nie będą mogli dalej odkładać w nieskończoność :D

Bartłomiej S

Posiadacz elektryka
To jest rozliczane raz na kwartał, więc dopiero w kwietniu przyjdzie nam nowe głosowanie. Pierwsze 5 lokalizacji jest dodawane na mapę z żółta ikoną jako wygrana w głosowaniu. Oczywiście nadal nasza biurokracja (przyłącze) może wygrać i taka wygrana może powstać w 2025 roku :)

piotrazz

Fachowiec
A przypadkiem nie jest to do końca kwartału?

ypl

Pionier e-mobilności
Jak mam konto i zamówione auto to czemu nie mogę tym kontem się zalogować i zagłosować?

ypl

Pionier e-mobilności
U mnie jest tak, klikam account i widzę moje zamówienie i jest zalogowany, wchodzę na stronę do głosowania, wybieram gdańsk i przekierowuje mnie na stronę do logowania, podaje poprawne dane i znowu ląduję na stronie logowania, a jak kliknę w account to widzę, że jestem zalogowany.

Pleśniak

Zadomawiam się
No i znowu nas europejskie araby przegoniły :( Trzeba będzie się ostro zorganizować na koniec miesiąca, bo niby wygrywa pierwsze 5 miejsc, ale jakoś tak przykro z nimi przegrać :D

piotrazz

Fachowiec
Gdyby jeszcze tylko polski UDT oraz operator wykazał się wyrozumiałością i ogarniał wszystko na czas nie bylibyśmy kilka lat za resztą świata.

ypl

Pionier e-mobilności
Udało się, myślałem, że tylko jeden głos jest. Trzeba było kliknąć log in i podać dane do logowania, zamiast klikać na gdansk i potem być przekierowanym, z przekierowania nie działa logowanie.

piotrazz

Fachowiec
Każdy głos się liczy, ale zgadzam się, że skoro Gdańsk był już kilkukrotnie opóźniany to może mieć niewielki wpływ... Ale zawsze jest fun :LOL:

Michal

Pionier e-mobilności
Głosowanie jest po to, żeby głosować ;)

Pleśniak

Zadomawiam się
Efekt nie jest tak ważny jak radość z wygranej i widok Polski na 1. miejscu! Szczególnie nad naszym największym rywalem ;)

ypl

Pionier e-mobilności
O 18 głosów przegrywamy, ludziska głosujcie :LOL:

nabrU

Pionier e-mobilności
Nie wiem czy to głosowanie ma w ogóle jakiś sens, bo to że Warszawa czy Gdańsk wygra niczego chyba nie zmieni. Ale dowiedziałem się że według Tesli Oman leży w Europie :ROFLMAO:.

ypl

Pionier e-mobilności
No to jak nie ma sensu i oni na to nie patrzą to po co oni te głosowania robią?

piotrazz

Fachowiec
Może chociaż priorytetowo do tego podejdą i może więcej stanowisk będzie. V3 lub V4 (marzenie ściętej głowy, wiem). 😁