JuicePass - wątek

adianqo

Nowy na Forum
A mnie na jednym koncie mimo ze juz od 2 miesiecy nie mam planu i wyslali maila ze nie bede mogl sie ladowac to co miesiac chca wziac kase z konta. Gdyby nie to ze dalem im karte jednorazowa to by mi ciagle kase zabierali. Teraz mi zablokowali konto bo nie mogli zrealizowac miesiecznej oplaty…
Mialem to samo!!! Musiałem na chwile zablokować kartę, bo wyłączanie pakietu się zawiesiło. Strasznie bałaganiarska firma, Ale po tygodniu pisania (oni nawet oddzwaniali) w tym również po włosku jedna ogarnięta pani załatwiła to. Ale ciekaw jestem jak jest w tej chwili z pakietami czy działają w Polsce. Może ktoś może powiedzieć.

adianqo

Nowy na Forum
Zdecydowanie widać że mają mały bałagan poniekąd zrobiony przez rejestrujących się użytkowników i podających 'trochę' fałszywe dane dlatego nie radzę sugerować się innymi przypadkami.
Ponadto przy aktualnych stawkach SuC to już nie ma wielkiej korzyści z tych pakietów więc moim zdaniem szkoda czasu na zabawę.
Roaming Greenwaya też wydaje się całkiem sensowny i zdążyło mi się w trasie ze 3 razy stanąć na Ionity gdyż trasa podawana przez ABRP była bardziej optymalna i sporo szybsza (ładowanie od 5% na Ionity niż trochę wcześniej od 18% na Suc na przykład).
Czy Roaming Greenwaya działa na Ionity?

adianqo

Nowy na Forum
OK, to jeszcze raz prośba, czy ktoś ma pakiet z EnelX jakiś i może sprawdzić czy działa w Polsce roaming na Greenwayach? Chodzi mi o Travel Plus na przykład.

KKL

Posiadacz elektryka
Ja mam pakiet, pisałem wcześniej.. jeszcze 14kWh ważne do 4 sierpnia. Ale jeszcze nie miałem okazji testować. Sprawdzę w miarę możliwości.

Szaruś

Peugeot e208, 10.2022
Mam pakiet ładowałem na Greenway-u w Polsce . W Niemczech ,Czechach Fancji różne miejscowe stacje. Enel travel pus
Działa po 24 lipca?

Piotr

Posiadacz elektryka
Poczekajmy do nowego miesiąca bo to, że działa 3 dni po tej dacie o niczym jeszcze nie świadczy. Poza tym może działa u niektórych do zakończenia miesięcznego pakietu. Pytanie czy da się kupić nowy pakiet i czy on zadziała