Światła dzienne

Jac3k

Posiadacz elektryka
Czasami ustawienia potrafią "wyparować". Spróbuj "odczarować" :
- wyłącz AUTO ( tzn ustawienia świateł )
- restart z rolek
- włącz AUTO
- restart z rolek
i sprawdź czy działa.
Dzięki. Jutro potestuje. Już mnie irytują te swiatła. W instrukcji jest, że powinno działać chyba że jest bug w sofcie. Jak u Was działa to coś u mnie jest nie halo. Z tym, że jak się ściemni to działa automat, nie działa w ciągu dnia jak jest jasno

pmlody

Pionier e-mobilności
Dzięki. Jutro potestuje. Już mnie irytują te swiatła. W instrukcji jest, że powinno działać chyba że jest bug w sofcie. Jak u Was działa to coś u mnie jest nie halo. Z tym, że jak się ściemni to działa automat, nie działa w ciągu dnia jak jest jasno
Jak w dzień nie działają? W dzień masz dzienne tylko.

Jac3k

Posiadacz elektryka
Sprawdzane to było. Nawet światłami mi mrugali.Z tego co pamiętam w trybie Auto powinna się świecić ikonka świateł dziennych.

danielm

Pionier e-mobilności
U mnie nie działa nic a powinno podczas dnia w słońcu coś się świecić
View attachment 12410
ale skąd wiesz że się nie świeci? siedząc za kierownicą tego nie zobaczysz, jak wyjdziesz z auta to zgasną :) chyba że auto nie wie że jesteś w polsce i rzeczywiście nie włącza świateł dziennych ale nikt poza Tobą tego nie zgłaszał

Jac3k

Posiadacz elektryka
ale skąd wiesz że się nie świeci? siedząc za kierownicą tego nie zobaczysz, jak wyjdziesz z auta to zgasną :) chyba że auto nie wie że jesteś w polsce i rzeczywiście nie włącza świateł dziennych ale nikt poza Tobą tego nie zgłaszał
Chyba nie problem zobaczyć jak jedzie moja żona, nie ma w tym rocket science 😉