Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2023

mikiniki

Zadomawiam się
Jak jechałem po odbiorze do Krakowa to bez problemu doładowałem się w Radomiu, ledwo zdążyłem pizze zjeść czekając aż się skończy ładować.
Teslowa nawigacja podpowie gdzie musisz się naładować....
No na 30% powinienem dojechać, tam jakoś 100km jest.

6a8

Posiadacz elektryka
No na 30% powinienem dojechać, tam jakoś 100km jest.
Nie wiadomo w jakim % samochód będzie naładowany, ale można poprosić o określony % naładowania, nikt nie zagwarantuje że taki będzie, ale szanse rosną :)

mikiniki

Zadomawiam się
Nie wiadomo w jakim % samochód będzie naładowany, ale można poprosić o określony % naładowania, nikt nie zagwarantuje że taki będzie, ale szanse rosną :)
A no wiadomo :) Poproszę o 90 % a czy będzie to lotto :)

Nemiroff

Zadomawiam się
Niedaleko Decathlona sa ładowarki.
Na pierwszym ładował się Niemiec X. Drugi i trzeci nie chciały się autoryzować. 90 i 30 zł zablokowane. Na infolini 10 min nikt nie odbierał. Pojechałem do Regenta. Tam po małej kolejce poszło od strzału dopóki nie przyjechał Holender i moc spadła o 1/2

TeddiBear79

Zadomawiam się
Cześć - do mnie zadzwonili wczoraj wieczorem czy chce dziś odebrać moja T3P. Pytanie było z rodzaju retorycznych. Przed 11:00 byłem w salonie, przemiła Pani zajęła się mną chwile po 11:00 i … w 10 minut było po wszystkim - wsiadłem, odjechałem na Śląsk. Auto było naładowane do 89%. Obsługa super miła. Z Wawy dotarłem do Katowic mając 18% naładowania - pierwsze doświadczenie z Superchargerem za mną. Do wieczora bez sensu kręciłem się po okolicznych drogach … 😄

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Ładował ktoś może na Lotosie Radzymińska 160?
tam płacisz za sesję ładowania ale moc jest chyba na poziomie 40kw. (sesja 80zł kiedyś - teraz nie wiem)
Mieszkam w tej okolicy i najczęściej korzystam z Decathlonowej bo daje 80kw (tylko sporo osób ma problemy z uruchomieniem - mnie się nie zdarzyło żeby nie ruszyła) i mam po drodze. Jest jeszcze Go+ pod M1 naprzeciwko Tesli tylko daje 40KW ale możesz na godzinkę wejść na jedzenie i ruszać dalej.

Picek7

Zadomawiam się
tam płacisz za sesję ładowania ale moc jest chyba na poziomie 40kw. (sesja 80zł kiedyś - teraz nie wiem)
Mieszkam w tej okolicy i najczęściej korzystam z Decathlonowej bo daje 80kw (tylko sporo osób ma problemy z uruchomieniem - mnie się nie zdarzyło żeby nie ruszyła) i mam po drodze. Jest jeszcze Go+ pod M1 naprzeciwko Tesli tylko daje 40KW ale możesz na godzinkę wejść na jedzenie i ruszać dalej.
A cena ładowania na Decathlonowej iGo+ ile wynosi?