Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2023

Mark

Nowy na Forum
Cześć Wam Wszystkim. Zamówiłem TM3 31.07, miała być do odbioru 14.08, termin przesunięty na 31.08. Na chwilę obecną termin utrzymany;)

Nemiroff

Zadomawiam się
To się pochwalę. Spłynęła do mnie łaska samego Elllo - duch natknął mnie i zadzwoniłem do Ząbek i umówiłem się na odbiór jutro przed południem. Pierwotny planowany odbiór na 02 września. TM3P Czerwona B/W. Podobno naładowana na 40%. Nota bene obok Decathlonu na ładowarce wybiera się kwotę 30/60/90 z karty i za tyle ładuje? Ile za 90zł zatankuje energii - ile kosztuje tam kwh?

cichy_gda

Nowy na Forum
M
To się pochwalę. Spłynęła do mnie łaska samego Elllo - duch natknął mnie i zadzwoniłem do Ząbek i umówiłem się na odbiór jutro przed południem. Pierwotny planowany odbiór na 02 września. TM3P Czerwona B/W. Podobno naładowana na 40%. Nota bene obok Decathlonu na ładowarce wybiera się kwotę 30/60/90 z karty i za tyle ładuje? Ile za 90zł zatankuje energii - ile kosztuje tam kwh?
to masz szczęście ;) zazdroszczę

mikiniki

Zadomawiam się
Obczaj proszę czy moja CZARNA M3 P na czarnych felgach też już jest :))
Z góry dzięki i gratki ze tak szybko :)

Nemiroff

Zadomawiam się
Obczaj proszę czy moja CZARNA M3 P na czarnych felgach też już jest :))
Z góry dzięki i gratki ze tak szybko :)
Trzy czarne P w obiektywie Która Twoja?

Attachments

• IMG_1087.jpeg
    IMG_1087.jpeg
    2,2 MB · Liczba wyświetleń: 84

inter

Pionier e-mobilności