to masz szczęścieTo się pochwalę. Spłynęła do mnie łaska samego Elllo - duch natknął mnie i zadzwoniłem do Ząbek i umówiłem się na odbiór jutro przed południem. Pierwotny planowany odbiór na 02 września. TM3P Czerwona B/W. Podobno naładowana na 40%. Nota bene obok Decathlonu na ładowarce wybiera się kwotę 30/60/90 z karty i za tyle ładuje? Ile za 90zł zatankuje energii - ile kosztuje tam kwh?
Obczaj proszę czy moja CZARNA M3 P na czarnych felgach też już jestTo się pochwalę. Spłynęła do mnie łaska samego Elllo - duch natknął mnie i zadzwoniłem do Ząbek i umówiłem się na odbiór jutro przed południem. Pierwotny planowany odbiór na 02 września. TM3P Czerwona B/W. Podobno naładowana na 40%. Nota bene obok Decathlonu na ładowarce wybiera się kwotę 30/60/90 z karty i za tyle ładuje? Ile za 90zł zatankuje energii - ile kosztuje tam kwh?
Ale ja się jeszcze nie umówiłem.Ciężko stwierdzić, bo jak już jesteś umówiony to nie da się samemu zmienić daty, więc link może nie działać.
Trzy czarne P w obiektywie Która Twoja?Obczaj proszę czy moja CZARNA M3 P na czarnych felgach też już jest)
Z góry dzięki i gratki ze tak szybko![]()
Dwie to Ski.Trzy czarne P w obiektywie Która Twoja?