Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2023

Piter

Posiadacz elektryka
To już niestety grubsza sprawa. Wyrejestrowanie auta trochę potrwa. Rozumiem że leasing zapłacił za fakturę wystawioną na prawidłowy VIN a potem Tesla wysłała inne dokumenty do rejestracji?
Dziwne że tego leasing nie wyłapał bo wszyscy wiedzą że z Teslą to trzeba wszystko 10 razy sprawdzać 🤦‍♂️

bobroska

Zadomawiam się
To już niestety grubsza sprawa. Wyrejestrowanie auta trochę potrwa. Rozumiem że leasing zapłacił za fakturę wystawioną na prawidłowy VIN a potem Tesla wysłała inne dokumenty do rejestracji?
Dziwne że tego leasing nie wyłapał bo wszyscy wiedzą że z Teslą to trzeba wszystko 10 razy sprawdzać 🤦‍♂️
VIN jest ok, są tylko różne kwoty i tym samym numery faktur. Samochód nie będzie przerejestrowywany, mamy tablice już od ponad tygodnia. Mam nadzieję że ta środa to będzie już ostateczny termin.

Michal

Moderator
Nie, jest assistance Tesli

cichy_gda

Nowy na Forum
Gdzie w aplikacji zgłosić wady pojazdu po odbiorze, po prostu kliknąć serwis i wypisać czy jest jakaś specjalna pozycja? W salonie mówili ze trzeba wszystko w 24h zgłosić a z racji tego ze ja odbierałem auto jak już było ciemno to nie miałem jak zweryfikować?

KRA

Fachowiec
Gdzie w aplikacji zgłosić wady pojazdu po odbiorze, po prostu kliknąć serwis i wypisać czy jest jakaś specjalna pozycja? W salonie mówili ze trzeba wszystko w 24h zgłosić a z racji tego ze ja odbierałem auto jak już było ciemno to nie miałem jak zweryfikować?
Zgłosić normalnie przez serwis w aplikacji i załączyć zdjęcia. Ja tak zgłaszałem i bez problemu naprawili niedoróbki malarskie i rzeczywiście są według pracowników Tesli na to zgłoszenie 24 godziny więc nie czekaj....