Be Charge

Ev3

Pionier e-mobilności
Potwierdzam, za granicą pakiet (250 kWh) działa dobrze, również na Ionity w Czechach.
W Polsce nie próbowałem.

BTW: niedługo wracam z Chorwacji - czy oprócz Ionity macie jakieś sprawdzone szybkie (>50 kW) stacje po drodze?
Np. w Austrii i Czechach?

Nie chciałbym powtarzać błędu z próbami ładowania na stacjach VW, zastawionych pokazowymi autami spalinowymi - tak mi się zdarzyło pod Zagrzebiem.

Bandtio83

Posiadacz elektryka
Potwierdzam, za granicą pakiet (250 kWh) działa dobrze, również na Ionity w Czechach.
W Polsce nie próbowałem.

BTW: niedługo wracam z Chorwacji - czy oprócz Ionity macie jakieś sprawdzone szybkie (>50 kW) stacje po drodze?
Np. w Austrii i Czechach?

Nie chciałbym powtarzać błędu z próbami ładowania na stacjach VW, zastawionych pokazowymi autami spalinowymi - tak mi się zdarzyło pod Zagrzebiem.
https://www.plugshare.com/location/429354 - z tej korzystałem, szybka i ta sieć działa w becharge w Chorwacji. W Austrii jeszcze używałem tej: https://www.plugshare.com/location/398526

adianqo

Nowy na Forum
Hej - dziala mi Ionity w Polsce z BeCharge ale o dziwo tylko z Apki. Wczoraj byłem w Kaszewach i MOP Olsze - brak
Autoruzacji przez kartę. Czy to karta się zepsula
Czy oni cos? Może ktoś sprawdzić ? Przy okazji sprawdziłem GreenWay kartą. Działa

Jaceq

Pionier e-mobilności
Hej - dziala mi Ionity w Polsce z BeCharge ale o dziwo tylko z Apki. Wczoraj byłem w Kaszewach i MOP Olsze - brak
Czy oni cos? Może ktoś sprawdzić ? Przy okazji sprawdziłem GreenWay kartą. Działa
W tym tyg. będę przejeżdżać przez Nowostawy to mogę sprawdzić. Zaraz... odpaliłeś stację GreenWay-a. z karty BeCharge??

Slavekk_

Posiadacz elektryka
Ja widzę wszędzie przy Ionity "RFID not available", wiec startuję z apki.
U nasz w Jedrzychowicach i teraz w Niemczech.

adianqo

Nowy na Forum
Update od BeCharge:
Dear Be Driver,

as our App confirm, the RFID card is not valid for Ionity stations.

Czyli z karty nie zadziała. Z apki działa

Jaceq

Pionier e-mobilności
Update od BeCharge:
Dear Be Driver,

as our App confirm, the RFID card is not valid for Ionity stations.

Czyli z karty nie zadziała. Z apki działa
No to albo coś pokręciłem, albo wcześniej działało ;)