Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023

inter

Pionier e-mobilności
Z kanału Sueskiego przesiada się na inny statek, czy dalej po lądzie na lawecie jedzie?
Ten statek płynie to:
  1. CRYSTAL RAY 48h S → Abf. SHG 17.09. → Suez 06.10. → ZEE 18.10.około 4500 Tesla
  2. KAPITAN AZJATYCKI 36h S → Abf. SHG 26.09. → IZM 18.10. → KOP 22.10. → ok. 5000 Tesli
statki pod obserwacją.
  1. NEPTUNE BARCELONA 24h S → Abf. SHG 30.09. → SIN 06.10.???w drodze

Last edited:

AdrianK

Zadomawiam się
Z kanału Sueskiego przesiada się na inny statek, czy dalej po lądzie na lawecie jedzie?
Z tego co czytałem te statki cumują i są rozładowywane najczęściej w Słowenii, Francji i Belgii. Zobaczymy gdzie zawędruje Crystal Ray.

mlski

Nowy na Forum
W apce Tesli pojawil mi sie znow termin dostawy, jednak nadal nie jest konkretny - Oct-Nov. Sa tez zadania do wykonania przed dostawa - rejestracja. Na to jednak trzeba czekac, az Tesla przesle fizyczne dokumenty - fakture i swiadectwo homologacji. Wiec moze jednak miedzy 22-31 cos sie zjawi do odbioru :)

inter

Pionier e-mobilności
Z tego co czytałem te statki cumują i są rozładowywane najczęściej w Słowenii, Francji i Belgii. Zobaczymy gdzie zawędruje Crystal Ray.
Dolicz jeszcze Barcelonę.

AdrianK

Zadomawiam się
W apce Tesli pojawil mi sie znow termin dostawy, jednak nadal nie jest konkretny - Oct-Nov. Sa tez zadania do wykonania przed dostawa - rejestracja. Na to jednak trzeba czekac, az Tesla przesle fizyczne dokumenty - fakture i swiadectwo homologacji. Wiec moze jednak miedzy 22-31 cos sie zjawi do odbioru :)
I przy okazji zniknął numer VIN.

mlski

Nowy na Forum
I przy okazji zniknął numer VIN.
VIN faktycznie nie jest widoczny na stronie, ale na niego zostala wystawiona faktura, wiec raczej sie nie zmieni. Zreszta widze, ze VIN jest w profilu, ale ukryty na stronie, pewnie tymczasowo, az potwiedzi sie date dostawy w apce. Grunt, ze jest postep :)