Przed Kanałem SueskimGdzie jest krzyż, eee tzn. moja i Wasza Tesla? ja się pytam![]()
Ten statek płynie to:Z kanału Sueskiego przesiada się na inny statek, czy dalej po lądzie na lawecie jedzie?
Z tego co czytałem te statki cumują i są rozładowywane najczęściej w Słowenii, Francji i Belgii. Zobaczymy gdzie zawędruje Crystal Ray.Z kanału Sueskiego przesiada się na inny statek, czy dalej po lądzie na lawecie jedzie?
Dolicz jeszcze Barcelonę.Z tego co czytałem te statki cumują i są rozładowywane najczęściej w Słowenii, Francji i Belgii. Zobaczymy gdzie zawędruje Crystal Ray.
I przy okazji zniknął numer VIN.W apce Tesli pojawil mi sie znow termin dostawy, jednak nadal nie jest konkretny - Oct-Nov. Sa tez zadania do wykonania przed dostawa - rejestracja. Na to jednak trzeba czekac, az Tesla przesle fizyczne dokumenty - fakture i swiadectwo homologacji. Wiec moze jednak miedzy 22-31 cos sie zjawi do odbioru![]()
VIN faktycznie nie jest widoczny na stronie, ale na niego zostala wystawiona faktura, wiec raczej sie nie zmieni. Zreszta widze, ze VIN jest w profilu, ale ukryty na stronie, pewnie tymczasowo, az potwiedzi sie date dostawy w apce. Grunt, ze jest postepI przy okazji zniknął numer VIN.
Przed Kanałem Sueskimmapka z kontenerowcami: https://tesla-updates.github.io