W Chinach na Aliexpress maszCzy ktoś ma info, czy można zamówić te czarne felgi gemini 19" z tesli ? Napisałem do nich w tej sprawie.. ale cisza póki co.
ale ja nie chcę kołpaków czarnych tylko alufelgę. Nawet jeśli tam sprzedają jakieś, to ciekawe jak z ich jakością... nie kupowałbym, bałbym się tym jeździć na autostradzie.W Chinach na Aliexpress masz
Czarne alu są tylko Induction 20”. Gemini są srebrne i na nich jest srebrny kołpak. Jedynie w Chinach można zamówić Teslę - po lekkim liftingu - na której jest czarny kołpak.ale ja nie chcę kołpaków czarnych tylko alufelgę. Nawet jeśli tam sprzedają jakieś, to ciekawe jak z ich jakością... nie kupowałbym, bałbym się tym jeździć na autostradzie.
Tesla będzie dążyć do ujednolicenia linii produktowej. W Chinach maja jako pierwszy bo ta fabryka jest najbardziej wydajna. Felga w Chinach jest czarna (ciemno szara) i do tego jest kołpak czarny. To nie jest kwestia samego kołpaka.Czarne alu są tylko Induction 20”. Gemini są srebrne i na nich jest srebrny kołpak. Jedynie w Chinach można zamówić Teslę - po lekkim liftingu - na której jest czarny kołpak.
Kolpaki z aliexpress podobno są dobrej jakości. Chwalą użytkownicy.
O to fajnie. Skąd masz takie info, widziałeś zdj?Felga w Chinach jest czarna (ciemno szara)
Ten lifting jest póki co tylko na Chiny.Widzę odświeżoną stronę modelu Y i na zdjęciach wnętrza jest już srebrny pasek zamiast drewna. Po wiejecie w zamówienie nadal jest drewno 😕
Tak, masz rację, znalazłem zdjęcie.Rant i wnętrze felgi ma inny kolor. Kołpak nie przykrywa felgi w całości. Wiem bo mam Y.