Włącz tryb holowania/transportowy w zakładce serwis.Jak w Tesli wrzucić bieg neutralny, wyjść z samochodu i ją przepchnąć 1 metr. Jadę na przekładkę kół i zawsze mam ogromny problem wyjść bo dzwi są blokowane przez ramiona podnośnika.
Włącz tryb holowania/transportowy w zakładce serwis.Jak w Tesli wrzucić bieg neutralny, wyjść z samochodu i ją przepchnąć 1 metr. Jadę na przekładkę kół i zawsze mam ogromny problem wyjść bo dzwi są blokowane przez ramiona podnośnika.
Dzięki serdeczne. Zadziałało i przekładka opon wielosezonowych z tyłu na przód zrobiona.Włącz tryb holowania/transportowy w zakładce serwis.
Ja, też mnie to denerwuje.Czy ktoś jeszcze miał problem z wrzynającym się w szyję pasem? Na ten moment to najbardziej irytująca mnie rzecz w tym samochodzie. Próbowałem dwóch skrajnych ustawień fotela – jak najwyżej i jak najniżej, żeby było mi wygodnie i to samo. Żona na fotelu pasażera też to zauważyła. Najgorzej, że z tego co czytam w sieci ten problem zgłaszają przede wszystkim niskie osoby, a ja 180 cm mimo wszystko mam. Jakby ktoś miał jakiś pomysł jak temu zaradzić będę wdzięczny za podrzucenie.
Też mam 180 i odczuwam ten sam problem, teraz nawet bardziej niż latem na T-shirtach.Czy ktoś jeszcze miał problem z wrzynającym się w szyję pasem? Na ten moment to najbardziej irytująca mnie rzecz w tym samochodzie. Próbowałem dwóch skrajnych ustawień fotela – jak najwyżej i jak najniżej, żeby było mi wygodnie i to samo. Żona na fotelu pasażera też to zauważyła. Najgorzej, że z tego co czytam w sieci ten problem zgłaszają przede wszystkim niskie osoby, a ja 180 cm mimo wszystko mam. Jakby ktoś miał jakiś pomysł jak temu zaradzić będę wdzięczny za podrzucenie.
takKolor świateł,
Tablice rejestracyjne oświetlone moimi reflektorami maja zielonkawy kolor.
Same elektryki w koło normalnie 😃
Zrobiłem nawet zdjęcia na potwierdzenie.
Czy wy też to obserwujecie ?