Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023

wiktor

Posiadacz elektryka
Tu nawet nie chodzi mi o konkretne szczegóły ale kwestie podejścia bo ewidentnie kupuję kota w worku za 211 tys. zł w moim przypadku.

Kota w wyroku to nie, nie przesadzajmy :)
Ale do ideału informowania co będzie to dużo brakuje. Trzeba sporo doczytać.

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Ja już dzisiaj swoją TM3 2024 odebrałem, w salonie powiedzieli mi, że jest to pierwszy odbiór w Polsce 😁View attachment 14067
Gratuluję niemniej byłby zobowiązany za odpowiedź czy z autem dodana była ładowarka domowa typu cegła czy też sam kabel to ładowarek publicznych?

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
No tutaj jest napisane już ze jest warunek. Tylko weź to zauważ ;)
No właśnie. To nawet nie jest warunek tylko jakaś forma stopniowania. Oczywiście można zrobić całą układankę z logiki i się wykształcić że modele są teraz tylko 2 i jeżeli użyto słowa "nawet" 17 głośników to przy mniejszym akumulatorze i jednym silniku nie będzie żadnego subwufera (a może jednak będzie) i głośników będzie tylko 9 o czym nikt nie wspomniał. I przeprowadzaj tu gruntowną weryfikację tego co mówi sprzedawca.
Ale jak zweryfikować prawdziwość stwierdzenia sprzedawcy, że wraz z autem będzie przenośna ładowarka a nie kabel?

wiktor

Posiadacz elektryka
Zapytać się na infolinii Tesli jeżeli potrzebujesz potwierdzenia, albo ja ci jutro dam znać jak odbiorę .

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Zapytać się na infolinii Tesli jeżeli potrzebujesz potwierdzenia, albo ja ci jutro dam znać jak odbiorę .
Na infolinii mogą wciskać taki sam kit jak w Ząbkach więc będę bardzo zobowiązany za niezależną informacje klienta;-)

inter

Pionier e-mobilności
No właśnie. To nawet nie jest warunek tylko jakaś forma stopniowania. Oczywiście można zrobić całą układankę z logiki i się wykształcić że modele są teraz tylko 2 i jeżeli użyto słowa "nawet" 17 głośników to przy mniejszym akumulatorze i jednym silniku nie będzie żadnego subwufera (a może jednak będzie) i głośników będzie tylko 9 o czym nikt nie wspomniał. I przeprowadzaj tu gruntowną weryfikację tego co mówi sprzedawca.
Ale jak zweryfikować prawdziwość stwierdzenia sprzedawcy, że wraz z autem będzie przenośna ładowarka a nie kabel?
W Tm3 SR nie ma suba, w miejscu suba jest taka gąbka maskująca widac w bagażniku na podszybiu.

Belkot

Posiadacz elektryka
Nie ukrywam, że widząc ten wpis czuję się mocno oszukany przez sprzedawców w Ząbkach. Składając zamówienie pytaliśmy sprzedawcę o audio i przekonywał, że w wersji Highland zestaw audio będzie identyczny w SR i LR co różni go od dotychczasowych wersji. Gdybyśmy wiedzieli, ze trzeba użyć do tego aplikacji aby sprawdzić to bylibyśmy mądrzejsi. Na stronie niestety nie ma takowych informacji
Jest na stronie. Trzeba wejsc w funkcje wnetrza przy zamawianiu
1698675110649.png

ELuk

Pionier e-mobilności
Ja jako „dziaders” (a kto nim nie jest dla współczesnej młodzieży), kupiłem TM3 2,5 roku temu kompletnie w ciemno, nie widząc jej nawet na oczy wcześniej. No i wtedy zapłaciłem ponad 250 tys. i co?
Jestem bardzo zadowolony mimo pewnych mankamentów, które w każdym aucie zawsze można znaleźć.
No i jestem wieloletnim klientem MB, a wcześniej BMW jakby były wątpliwości do czego mam porównanie. Pozdrawiam 👍✌️

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Jak powiedziałem w ząbkach że boczki na drzwiach w SR są szmaciane a w LR alcantara - to dopiero byli zdziwieni :)