Z apki Orlencharge nie da się uruchomić.Witam.
Czy używa ktoś słupka Energa pod UM w Gdańsku?
Przy PKS jest darmowa?Wczoraj byłem przy słupku Nowe Ogrody UM i nie działał. Na wyświetlaczu jest info "przyłóż kartę".Tylko z apki Orlenu można uruchomić, nie daleko bo przy PKSi przy bibliotece są następne ładowarki Energii/Orlenu i są widoczna w apce jako dostępne
A ten słupek przy Zarządzie Dróg i Zieleni nie jest darmowy?Co to jest za punkt przy Bricoman?Używałeś?Nie ma darmowych słupków Energii, darmowe są przy porcie i ma Westerplatte aplikacja Equay. Sprawdź na Plugshare w którym są dokładnie miejscu. Najtańsze AC jest, jeśli się nie myle przy Bricoman za 1 zł/kWh.
Nie używałem, bo ładuję się w domu. Ale do Bricomana mam blisko, odpala się z aplikacji EV+ Map,A ten słupek przy Zarządzie Dróg i Zieleni nie jest darmowy?Co to jest za punkt przy Bricoman?Używałeś?
Dziękuję z info.Bylem,sprawdziłem, faktycznie 1kw AC za 1zl😁Nie używałem, bo ładuję się w domu. Ale do Bricomana mam blisko, odpala się z aplikacji EV+ Map,
![]()
Bricoman Gdańsk | Gdańsk, Pomorskie | EV Station
Stacja dwustanowiskowa AC 2x 22 kWwww.plugshare.com
Trochę odkopię wątek, ale to nieprawda - ciągle są darmowe słupki Energii w Gdańsku. Przy Auchan Szczęśliwa jest słupek - aczkolwiek bardzo humorzasty. Ale jak już wystartuje to idzie za darmo.Nie ma darmowych słupków Energii, darmowe są przy porcie i ma Westerplatte aplikacja Equay. Sprawdź na Plugshare w którym są dokładnie miejscu. Najtańsze AC jest, jeśli się nie myle przy Bricoman za 1 zł/kWh.