Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023

AdrianK

Zadomawiam się
Sprawdzcie sobie szyby pod słońce. U mnie są 2 ryski (jedna układa się w literę V) i trochę czerowej farby. Jutro to zgłaszam. Myślicie, że zaoferują polerkę czy jak?

Piter

Posiadacz elektryka
A oto małe minusy w porównaniu do poprzedniej wersji jakie znalazłem póki co:
- głośno zamykający się schowek przed pasażerem oraz ten w podłokietniku (zamknięcia magnetyczne)
- dźwięk klaksonu (przy blokowaniu auta) dużo wyższy i mniej przyjemny dla ucha
Dla mnie kierownica bez tych wajch do kierunkowskazów i zmiany biegów wygląda trochę goło. Ale wg mnie haptyczność przycisków do obsługi kierunkowskazów jest super. Miłe wrażenie do poprzedniej trójki daje też sposób zamykania drzwi. To duży plus‼️

Attachments

• IMG_2759.jpeg
    IMG_2759.jpeg
    2,4 MB · Liczba wyświetleń: 43

AdrianK

Zadomawiam się
Adrian poza tym jak wrażenia zawieszenie, prowadzenie itd? :)
Rewelacja. Dzisiaj wycieczka Warszawa-Serock zrobiona. Zuzycie energii jak na obrazku (w jedna strone) :) autopilot to jest cos mega. Trzyma sie drogi jak przyklejony. Ale trzeba uwazac na felgi i delikatnie na skręcie kół wjezdzac na krawezniki.

Attachments

• 3466E76C-9F88-41F2-87FB-98B903A0BB70.jpeg
    3466E76C-9F88-41F2-87FB-98B903A0BB70.jpeg
    3,1 MB · Liczba wyświetleń: 75
Rewelacja. Dzisiaj wycieczka Warszawa-Serock zrobiona. Zuzycie energii jak na obrazku (w jedna strone) :) autopilot to jest cos mega. Trzyma sie drogi jak przyklejony. Ale trzeba uwazac na felgi i delikatnie na skręcie kół wjezdzac na krawezniki.
Woow, no to extra! może uda sie dojechać z WAW do POZ ;) słyszałem o felgach... ewentualnie jakieś opony z rantem mogą pomóc. Powiedz proszę jeszcze jak się sprawdzają "migacze" na kierownicy, diabelstwo? :)

ypl

Pionier e-mobilności
Czekam na jakiś fajny film u Ciebie na kanale z teslą 😉

AdrianK

Zadomawiam się
Woow, no to extra! może uda sie dojechać z WAW do POZ ;) słyszałem o felgach... ewentualnie jakieś opony z rantem mogą pomóc. Powiedz proszę jeszcze jak się sprawdzają "migacze" na kierownicy, diabelstwo? :)
Idzie się przestawić i przyzwyczaić. Ale kilka razy dzisiaj wskoczył mi migacz przez przypadek to fakt. Ale na rondach też nie jest aż tak tragicznie.