Dla mnie kierownica bez tych wajch do kierunkowskazów i zmiany biegów wygląda trochę goło. Ale wg mnie haptyczność przycisków do obsługi kierunkowskazów jest super. Miłe wrażenie do poprzedniej trójki daje też sposób zamykania drzwi. To duży plus‼️A oto małe minusy w porównaniu do poprzedniej wersji jakie znalazłem póki co:
- głośno zamykający się schowek przed pasażerem oraz ten w podłokietniku (zamknięcia magnetyczne)
- dźwięk klaksonu (przy blokowaniu auta) dużo wyższy i mniej przyjemny dla ucha
Adrian poza tym jak wrażenia zawieszenie, prowadzenie itd?Sprawdzcie sobie szyby pod słońce. U mnie są 2 ryski (jedna układa się w literę V) i trochę czerowej farby. Jutro to zgłaszam. Myślicie, że zaoferują polerkę czy jak?
Rewelacja. Dzisiaj wycieczka Warszawa-Serock zrobiona. Zuzycie energii jak na obrazku (w jedna strone)Adrian poza tym jak wrażenia zawieszenie, prowadzenie itd?![]()
Woow, no to extra! może uda sie dojechać z WAW do POZRewelacja. Dzisiaj wycieczka Warszawa-Serock zrobiona. Zuzycie energii jak na obrazku (w jedna strone)autopilot to jest cos mega. Trzyma sie drogi jak przyklejony. Ale trzeba uwazac na felgi i delikatnie na skręcie kół wjezdzac na krawezniki.
dobrze wiedziećMigacze na kierownicy są spoko. Ja już dzisiaj nie szukałem wajchy. Naprawdę nie wiem o co ten cały szum był![]()
a po rondach pojeździłeś?Migacze na kierownicy są spoko. Ja już dzisiaj nie szukałem wajchy. Naprawdę nie wiem o co ten cały szum był![]()
Czekam na jakiś fajny film u Ciebie na kanale z teslą 😉Rewelacja. Dzisiaj wycieczka Warszawa-Serock zrobiona. Zuzycie energii jak na obrazku (w jedna strone)autopilot to jest cos mega. Trzyma sie drogi jak przyklejony. Ale trzeba uwazac na felgi i delikatnie na skręcie kół wjezdzac na krawezniki.
Idzie się przestawić i przyzwyczaić. Ale kilka razy dzisiaj wskoczył mi migacz przez przypadek to fakt. Ale na rondach też nie jest aż tak tragicznie.Woow, no to extra! może uda sie dojechać z WAW do POZsłyszałem o felgach... ewentualnie jakieś opony z rantem mogą pomóc. Powiedz proszę jeszcze jak się sprawdzają "migacze" na kierownicy, diabelstwo?
![]()