Jestem po pierwszej jeździe testowej. Działa spoko, płynnie, kamera niezłej jakości. Carplay też działa OK przy czym trzeba sobie oddzielnie przekierować strumień audio na samochód. Nie wszystkie aplikacje to potrafią i wtedy dźwięk wychodzi z małego głośniczka w ekranie. Mnie to akurat pasuje bo dzięki temu np. Yanosik mnie ostrzega zawsze, niezależnie z jakiego źródła słucham muzyki. Coś, co jest trochę irytujące, mając ustawiony widok parametrów jazdy (prędkość itp) w momencie przyjścia SMS-a ekran przełącza się na Carplay i tak zostaje. Trzeba ręcznie przełączyć z powrotem na parametry jazdy. Jest to póki co jedyny mankament. Sam ekran z prędkością itp. jest minimalistyczny i bardzo mi pasuje. Poprzednie ekrany, którym się przyglądałem miały dyskotekę na wyświetlaczu, prezentując zdublowane dane albo jakieś wg mnie niepotrzebne rzeczy typu "horsepower". Tutaj informacji jest niewiele ale jak dla mnie jest ich aż nadto. Nie ma też obsługi z kółek na kierownicy, co mi też pasuje. Tzn. jest jeden wyjątek - kamerę można włączyć przytrzymując prawe kółko w prawo około 3s. Inna możliwość to włączenie z ekranu dotykowego (mniej wygodne). Jeśli auto ma czujniki, kamera uruchomi się automatycznie przy zauważeniu przeszkody z przodu - podobno, nie mam czujników więc nie jestem w stanie tego zweryfikować. Jest też możliwość ustawienia Android Auto zamiast Carplay ale nie testowałem jak działa (nie mam Androida). Póki co jestem bardzo zadowolony. Głównie z powodu kamery ale reszta też jest fajnym dodatkiem. Aha, po sparowaniu z Carplay telefon bardzo szybko się łączy przy wsiadaniu, w tym krótkim, 1-dniowym teście nie miałem ani jednego przypadku żeby się nie połączył.