Zawsze kupowałem samochody od BMW , Audi, VW z dużym rabatami... ale były to zawsze samochody ze stocku które już diler kupił od importera. Nie widzę nic złego w obniżkach... pewnie większość z Was którzy tutaj narzekają na rabaty komentowało oferty używanych EV obwieszczanych na tym forum i przekonywało sprzedającego że chce 'za dużo'. I przestańcie pisać o tych frajerach, lamusach itp. Stać cię to kupujesz za cenę z katalogu ... nie stać cie, a chciałbyś to się targujesz. Prosta sprawa.
W żadnej z tych postaw nie widzę nic złego. Tak samo jak z zakupami .. ktoś leci do Biedronki a drugi kupi to samo w osiedlowym kilka % drożej.
Musicie sobie zdać sprawę że samochody to taki ketchup i jak ktoś wspomniał mały dealer który kupuje od importera małe ilości nie da takich rabatów jak duży dealer. A wysłanie maila nie boli.
Ja odbierałem już swoje samochody zarówno w Wawie jak i Bydgoszczy, Poznaniu czy Gdańsku
W żadnej z tych postaw nie widzę nic złego. Tak samo jak z zakupami .. ktoś leci do Biedronki a drugi kupi to samo w osiedlowym kilka % drożej.
Musicie sobie zdać sprawę że samochody to taki ketchup i jak ktoś wspomniał mały dealer który kupuje od importera małe ilości nie da takich rabatów jak duży dealer. A wysłanie maila nie boli.
Ja odbierałem już swoje samochody zarówno w Wawie jak i Bydgoszczy, Poznaniu czy Gdańsku