dawson

Fachowiec
Cześć.
Mam taki kłopot. "Jakoś" stacją MDR dodała się do ulubionych choć nie jest oznaczona gwiazdką.
Nie mogę jej usunąć , wywaliłem wszystkie "ulubione" ale też nie znikła. Serwis przez tel nie pomoże (Warszawa), czasem pomoć pomaga trick - zmiana jezyka na eng i znow pl - nie pomoglo , reset nie pomaga. Ktoś coś ?
Przeszkadza mi to , jak przełączam stacje scrollem i trafie na to MDR to wyskakuje "DAB niedostępny" i nie mogę przełączyć stacji z kierownicy , tylko na wyświetlaczu.

MDR.jpeg

gim-kg

Pionier e-mobilności
Ktoś wie jak wyłączyć podwójny ding-dong jak się włącza AP i pojedynczy jak się go wyłącza? Strasznie mnie to wkurza na autostradzie przy zmianie pasów...
Spróbuj włączyć “tryb Joe”. Nie wyłączysz tych dźwięków ale będą one cichsze.

nabrU

Moderator
Spróbuj włączyć “tryb Joe”. Nie wyłączysz tych dźwięków ale będą one cichsze.

Tryb Joe włączony chyba od drugiego dnia. Dźwięki AP nie zrobiły się przez to cichsze (moim zdaniem). Trochę kiepsko, że tego nie można wyłączyć...

wiktor

Posiadacz elektryka
Cześć.
Mam taki kłopot. "Jakoś" stacją MDR dodała się do ulubionych choć nie jest oznaczona gwiazdką.
Nie mogę jej usunąć , wywaliłem wszystkie "ulubione" ale też nie znikła. Serwis przez tel nie pomoże (Warszawa), czasem pomoć pomaga trick - zmiana jezyka na eng i znow pl - nie pomoglo , reset nie pomaga. Ktoś coś ?
Przeszkadza mi to , jak przełączam stacje scrollem i trafie na to MDR to wyskakuje "DAB niedostępny" i nie mogę przełączyć stacji z kierownicy , tylko na wyświetlaczu.

Ja mam stacje w ulubionych, których nie mogę usunąć, bo nie są już w zasięgu ^^
Też mam z tym problem :)

wiktor

Posiadacz elektryka
Ktoś wie jak wyłączyć podwójny ding-dong jak się włącza AP i pojedynczy jak się go wyłącza? Strasznie mnie to wkurza na autostradzie przy zmianie pasów...

Gdzieś mi mignęło, że to jest chyba przepisami wymagane i nie można tego wyłączyć.