Tesla Model Y - gadżety

Jaceq

Pionier e-mobilności
Normalnie to działa :) Właśnie zrobiliśmy z @rafalkac deal. Jeśli ktoś zamawiał S3XY Knob po 18.10 i nie ma jeszcze "pary" to można do mnie pisać.

Pote

Nowy na Forum
Cześć, mam pytanko a propos tego ekranu dla drugiego rzędu: czy jest możliwe oglądanie filmów w czasie jazdy? Myślę o dzieciakach...

itguy

Posiadacz elektryka
Cześć, mam pytanko a propos tego ekranu dla drugiego rzędu: czy jest możliwe oglądanie filmów w czasie jazdy? Myślę o dzieciakach...
Tak, to niezależne urządzenie na androidzie i nie ma teslowych ograniczeń

gim-kg

Pionier e-mobilności
Zastanawiam się czy do oglądania to dobre umiejscowienie tego ekranu. Usiądź z tyłu i popatrz w to miejsce, a potem pomyśl że miałbyś tam się patrzeć ponad godzinę. Dla mnie to nie wygodne. Jedyne to sterowanie podgrzewania foteli z tyłu, co rozwiązałaby opcja auto którą mam nadzieję wprowadzą w któreś aktualizacji.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Zastanawiam się czy do oglądania to dobre umiejscowienie tego ekranu. Usiądź z tyłu i popatrz w to miejsce, a potem pomyśl że miałbyś tam się patrzeć ponad godzinę. Dla mnie to nie wygodne. Jedyne to sterowanie podgrzewania foteli z tyłu, co rozwiązałaby opcja auto którą mam nadzieję wprowadzą w któreś aktualizacji.
Też tak myślę, że ze względu na umiejscowienie ekranu oraz stosunkowo niewielkie rozmiary skończy się na tablecie w ręku lub na uchwycie na zagłówek..

KrzysztofFly

Moderator

arek92

Nowy na Forum
Tak w ogóle to mamy wyprzedaże na 11.11 na Aliexpress i nie tylko, a nikt się nie chwali co upolował i zakupił do swojej Tesli ;).
Ja do swojej zakupiłem kołpaki, z wysyłką z Francji za 326,41 (dodatkowy rabat nalicza się przy dodawaniu do koszyka)
Polecam przestawić walutę na USD i płacić w dolarach revoultem, wychodzi niecałe 300zł

itguy

Posiadacz elektryka
apropos wyprzedaży to sexy knob też jest na promocji -20%, szkoda, że zamówiłem w zeszłym tygodniu :p

KrzysztofFly

Moderator
Polecam przestawić walutę na USD i płacić w dolarach revoultem, wychodzi niecałe 300zł
W sumie nie pomyślałem aby to sprawdzić, kiedyś jak kupowałem matrycę do AiO, to płaciłem chyba w dolarach australijskich, bo tak wychodziło najtaniej ;).

6a8

Posiadacz elektryka
apropos wyprzedaży to sexy knob też jest na promocji -20%, szkoda, że zamówiłem w zeszłym tygodniu :p
I mówią już o wersji dla HL :)